کد: 236661520 خرداد 1405 ساعت 00:142.3K بازدید

شناورسازی از پیش بازنده نبود

عنایتی: هنوز قبول ندارم که لیگ برتری شده‌ایم

تاکید سرمربی نساجی مازندران که تا آخرین روز مسابقات باید به تلاش برای قهرمانی ادامه دهند.
عنایتی: هنوز قبول ندارم که لیگ برتری شده‌ایم

به گزارش "ورزش سه"، رضا عنایتی سرمربی نساجی بعد از پیروزی مقابل شناورسازی و تداوم صدرنشینی در جدول لیگ یک گفت: «ابتدا از هواداران‌مان تشکر می‌کنم که مثل همیشه پشت تیم بودند و امروز هم حمایت خوبی از ما داشتند. بازی سختی بود و مقابل تیمی قرار گرفتیم که کیفیت قابل قبولی دارد و در دقایقی از مسابقه هم فشار خوبی روی ما وارد کرد. این را هم می‌دانید هر تیمی جلوی نساجی باانگیزه است و این کار ما را سخت می‌کند. شناورسازی از پیش باخته نبود و ما تلاشمان را کردیم. دیدید که ضد حمله های خطرناکی هم خوردیم اما خدا را شکر اتفاق خاصی برایمان نیفتاد.»

او صحبتش را اینطور ادامه داد: «بین دو نیمه چند تغییر در تیم ایجاد کردیم و خوشبختانه این تغییرات به ما کمک کرد تا بهتر وارد نیمه دوم شویم و خیلی زود به گل برسیم. بعد از گل اول، طبیعی بود عقب بکشیم و بازی را مدیریت کنیم. به آقای پیوس خسته نباشید می‌گویم و امیدوارم در ادامه مسیر موفق باشند.»

عنایتی در خصوص مصاف با مس شهربابک تیم دوم جدول هم گفت: «بازی بعدی ما فوق العاده سخت است. باید پله پله جلو برویم. همه می‌دانیم هواداران چه خواسته‌ای دارند و امیدوارم در پایان فصل در همین ورزشگاه بتوانیم جشن بزرگی برای مردم قائمشهر بگیریم.»

سرمربی نساجی با تمجید از عملکرد مدیرعامل این باشگاه تاکید کرد: «شهاب زندی در همه مسائل پیگیر است. وقتی با کسی از جنس فوتبال مواجهیم، او می‌داند چه کارهایی باید انجام دهد. هماهنگی بسیار خوبی بین من و آقای زندی و باشگاه است. هنوز قبول ندارم که به لیگ برتر صعود کرده‌ایم. شش بازی در پیش داریم که هر کدام حکم فینال دارد. تمام توانمان را می‌گذاریم تا در پایان فصل خواسته هواداران را با یک رتبه خوب برآورده کنیم.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
10اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار