کد: 242721716 شهریور 1405 ساعت 02:112.8K بازدید

هیچ کس جرات ندارد مقابل ما بازی کند

دنیس اکرت: کاری می‌کنم به ویلموتس پول زیادی برسد!

دنیس اکرت پس از ثبت چهارمین گل فصل خود برای استاندارد لیژ، از نقش خریدهای جدید در اوج‌گیری تیمش و روزهای پراسترس انتقال نافرجامش به فوتبال ترکیه صحبت کرد.
دنیس اکرت: کاری می‌کنم به ویلموتس پول زیادی برسد!

به گزارش "ورزش سه"، تابستان پرماجرای دنیس اکرت آیِنسا حالا جای خود را به روزهایی خوش در استاندارد لیژ داده است. مهاجم ایرانی که با حضور در فهرست نهایی تیمش برای جام جهانی به سوی تاریخ سازی حرکت می‌کرد، پس از نیمکت نشینی در سه بازی تیم ملی در آمریکا 2026 به کابوسی محکم برخورد کرد و تا آستانه جدایی از این تیم و انتقال به گنچلربیرلیگی ترکیه پیش رفت، ناگهان شرایط متفاوتی را به دست آورد.

او پس از بازگشت به بلژیک بار دیگر به چهره‌ای تعیین‌کننده در خط حمله استاندارد تبدیل شده و مقابل آنتورپ نیز با به ثمر رساندن یک پنالتی، پیروزی یک بر صفر تیمش را رقم زد. استاندارد در شرایطی سومین برد متوالی خود را جشن گرفت که برای باز کردن دروازه حریف تا یک‌ربع پایانی مسابقه منتظر ماند. حرکت عدنان عبید و پنالتی‌ای که او گرفت، فرصت تعیین‌کننده را در اختیار اکرت قرار داد تا چهارمین گل فصلش را به ثمر برساند؛ مهاجمی که می‌گوید در ترکیب جدید استاندارد، بیش از گذشته از فوتبال لذت می‌برد.

اکرت پس از این مسابقه در گفت‌وگو با «والفوت»، از پیشرفت هم‌تیمی‌های جوانش، تأثیر فعالیت مارک ویلموتس مدیر ورزشی استاندارد و سرمربی خبرساز سابق تیم ملی در نقل‌وانتقالات و جزئیات بازگشتش از ترکیه صحبت کرد. او همچنین توضیح داد که بلاتکلیفی انتقال، هم‌زمان با نزدیک شدن زمان تولد فرزندش، چه فشار زیادی به خانواده‌اش وارد کرده بود.

هیچ‌کس دوست ندارد مقابل ما بازی کند
اکرت درباره نمایش استاندارد مقابل آنتورپ گفت: «بازی قشنگی برای تماشا بود، نه؟ از داخل زمین هم حس خیلی خوبی داشت. در هفته‌های اخیر واقعاً از بازی کردن کنار بچه‌ها لذت برده‌ام. نشان دادیم چه کیفیتی می‌توانیم ارائه کنیم. موضوع فقط خوب بازی کردن نیست؛ باید چنین مسابقاتی را هم ببریم. باید به تیم آفرین گفت، خیلی خوشحالم.»

2512012

او درباره فشار مداوم تیمش بر حریف ادامه داد: «می‌شود دید که با شدت بیشتری بازی می‌کنیم. در دو مسابقه اول نتوانستیم این کار را در تمام ۹۰ دقیقه انجام بدهیم، اما این بار بهتر بودیم. هفته‌به‌هفته سبک بازی‌مان را جا می‌اندازیم و در این لیگ برای خودمان اسم‌ورسمی پیدا می‌کنیم. در حال حاضر هیچ‌کس دوست ندارد مقابل ما بازی کند، چون فشرده، پرفشار و تهاجمی هستیم و می‌خواهیم هر هفته همین ویژگی‌ها را نشان بدهیم.»

پنالتی، تنها موقعیت واقعی مهاجم استاندارد در این مسابقه بود. اکرت در این باره گفت: «وقتی حمله می‌کردیم، توپ همیشه به پای یکی از هم‌تیمی‌هایم می‌رسید، اما هیچ‌وقت به من نمی‌رسید! با این حال می‌دانستم شاید یک یا دو فرصت برای رقم زدن تفاوت داشته باشم و خیلی خوشحالم که از آن استفاده کردم.»

اگر عبید ندود، با یک اردنگی مجبورش می‌کنم!
گل پیروزی استاندارد از حرکت عدنان عبید و همکاری او با سالیو درامه شکل گرفت. حرکتی که به گرفتن پنالتی انجامید. اکرت درباره پیشرفت این بازیکن گفت: «چطور پیشرفت عدنان را توضیح بدهم؟ اول از همه اینکه حالا در سمت چپ بازی می‌کند. البته از پلی‌آف فصل گذشته هم احساس می‌کردم تغییری در او ایجاد شده است. او توانایی این را دارد که خیلی خوب کار کند؛ نه فقط اینجا، بلکه در بهترین لیگ‌های اروپا.»

مهاجم ۲۹ ساله استاندارد با خنده ادامه داد: «حالا من جزو بازیکنان بزرگ‌تر تیم هستم و سعی می‌کنم تا جای ممکن به بقیه کمک کنم؛ شاید حتی کمک کنم پول زیادی نصیب استاندارد شود! خودم؟ فقط تلاش می‌کنم بهترین عملکردم را داشته باشم، اما واقعاً فکر می‌کنم عدنان می‌تواند امسال کار ویژه‌ای انجام بدهد. حواسم هست که مغرور نشود و متواضع بماند. اگر هم ندود، آنجا هستم تا با یک اردنگی به دویدن وادارش کنم! می‌خواهم بهترین عملکرد را داشته باشد تا من هم موقعیت‌های بیشتری داشته باشم و گل‌های بیشتری بزنم!»

این فصل بیشتر از همیشه موقعیت داشته‌ام
اکرت درباره هماهنگی خود با بازیکنان کناری استاندارد توضیح داد: «عدنان عبید و برنارد نگوئن پیشرفت بسیار زیادی کرده‌اند. برای یکدیگر فرصت گلزنی ایجاد می‌کنیم و این بزرگ‌ترین تفاوت ما با فصل گذشته است. احتمالاً همین حالا در این فصل بیشتر از مجموع تمام مسابقات قبلی‌ام از زمان آمدن به اینجا، موقعیت گلزنی داشته‌ام. در چنین شرایطی طبیعتاً گل زدن هم آسان‌تر می‌شود.»

او علاوه بر پیشرفت وینگرها، عملکرد خط میانی را نیز در شرایط جدید تیم مؤثر می‌داند؛ خطی که به استاندارد اجازه می‌دهد جلوتر بازی کند: «خریدهایی کاملاً مناسب تیم انجام داده‌ایم. وقتی می‌بینم الکسی ترویه چطور در پست شماره شش بازی می‌کند... حتی پیش مارک ویلموتس رفتم و به او تبریک گفتم، چون نمی‌دانم باشگاه چقدر برای جذب این بازیکن هزینه کرده، اما فکر می‌کنم مبلغ زیادی نبوده است. رایان توزغار هم خیلی خوب با تیم هماهنگ شده؛ همین‌طور رایان فوسو.»

2530129

انتقال به ترکیه با اطلاع و توافق استاندارد بود
بخش دیگری از صحبت‌های اکرت به انتقال نافرجامش به گنچلربیرلیگی اختصاص داشت؛ ماجرایی که در تابستان او را تا آستانه جدایی از استاندارد پیش برد.

او درباره آغاز مذاکرات گفت: «صادقانه بگویم، می‌دانم شاید برای بعضی‌ها شوکه‌کننده بود، اما ما قبلاً درباره این موضوع صحبت کرده بودیم. بعد از اینکه از جام جهانی برگشتم، باشگاه گنچلربیرلیگی برنامه‌هایش را به من نشان داد و من هم توضیح دادم چه می‌خواهم.»

اکرت تأکید کرد که تلاش برای این انتقال، بدون اختلاف با باشگاه بلژیکی انجام شده بود: «این فرصت برای من و خانواده‌ام وجود داشت و همراه با استاندارد به این نتیجه رسیده بودیم که شاید برای همه ما فرصت خوبی باشد. هیچ‌وقت با نیت بد کاری نکردم و همیشه احترام را نگه داشتم. به همین دلیل هم وقتی انتقال انجام نشد، توانستم برگردم و درهای باشگاه کاملاً به رویم باز بود. البته برایم آسان نبود، چون کار تمام‌شده به نظر می‌رسید، اما به دلایلی، از جمله مسائل مربوط به مدیربرنامه‌ها، نهایی نشد.»

همسرم باردار بود و بلاتکلیفی فشار زیادی به ما آورد
مهاجم استاندارد درباره فشار شخصی آن روزها گفت: «وقتی فهمیدم انتقال انجام نمی‌شود، تقریباً احساس آسودگی کردم، چون هفته بسیار پراسترسی را پشت سر گذاشته بودم. تصور کنید به آنجا بروید، منتظر تماس‌شان بمانید و بعد متوجه شوید هنوز کار تمام نشده است؛ آن هم در حالی که همسرم باردار است و قرار است در روزهای آینده فرزندمان به دنیا بیاید. از نظر زندگی شخصی فشار زیادی بود.»

او ادامه داد: «خوشحال بودم که بالاخره تکلیفم روشن شده است؛ اینکه می‌توانم وسایلم را جمع کنم، به اینجا برگردم، برای مسابقه مقابل لوون آماده شوم و گل بزنم.»

به مربی گفتم آماده‌ام؛ برگشتم و گل زدم
اکرت در پایان درباره بازگشت سریعش به ترکیب استاندارد گفت: «پنجشنبه‌شب برگشتم، جمعه تمرین خوبی انجام دادم و نشان دادم که تمام تمرکزم روی استاندارد است. همیشه حرفه‌ای ماندم. اینجا قرارداد دارم، این باشگاه و هوادارانش را دوست دارم و نمی‌خواهم بی‌احترامی کنم. به مربی گفتم آماده بازی هستم، او هم مرا در ترکیب قرار داد و توانستم گل بزنم.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار