کد: 236681020 خرداد 1405 ساعت 18:083.7K بازدید

رفت تا پس از جام جهانی

معارفه مورینیو در رئال مادرید کنسل شد!

مراسم معارفه مورینیو در باشگاه مادریدی که قرار بود امروز یا حداکثر تا هفته بعد برگزار شود، منتفی شده است.
معارفه مورینیو در رئال مادرید کنسل شد!

به گزارش "ورزش سه"، خبر توافق با ژوزه مورینیو 63 ساله به زودی اعلام خواهد شد، اما مراسم معارفه او که قرار بود امروز برگزار شود منتفی شد و  با کمی تاخیر برگزار می‌شود. این یک تصمیم غیرمتعارف است که توضیحات کمی درباره آن در داخل باشگاه داده می‌شود و به نظر می‌رسد خود مورینیو نقش تعیین‌کننده‌ای در اتخاذ آن داشته است. 

برنامه این است که مراسم معارفه در ماه جولایبرگزار شود. هنوز تاریخ دقیقی مشخص نیست، اما یک ضرب‌الاجل وجود دارد: قبل از روز سیزدهم، یعنی زمانی که برای شروع تمرینات پیش‌فصل برنامه‌ریزی شده است. با گذشت زمان، تاریخ‌های دقیق‌تر مشخص خواهند شد، اما این همان برنامه‌ای است که در والدبباس مد نظر قرار دارد؛ اوضاع از این قرار است.

2459619

در وهله اول، موضوع رسمی شدن این انتقال مطرح است؛ مسئله‌ای که بیش از آنچه تصور می‌شد، به درازا کشیده است. قرار بود این اتفاق روز دوشنبه رخ دهد، اما حضور پاپ در سانتیاگو برنابئو تمام توجهات را به خود جلب کرد و تصمیم بر این شد که کار به تعویق بیفتد. 

همچنین قرار بود دیروز این خبر اعلام شود، اما ورود مورینیو به مادرید تا عصر طول کشید و اگرچه در آخرین ساعات جزئیات نهایی به سرانجام رسید (اطلاعیه بازار بورس کمی بعد از ساعت ۲۳ منتشر شد)، اما باز هم تصمیم گرفتند کار را به تأخیر بیندازند، زیرا دیگر زمان مناسبی برای این کار نبود.

شمارش معکوس

به این ترتیب دوشنبه و سه‌شنبه گذشتند و اکنون همه نگاه‌ها به چهارشنبه، یعنی امروز است؛ روزی که این اتفاق رخ خواهد داد. دست‌کم این برنامه‌ای است که از والدبباس مخابره می‌شود. ساعت دقیقی اعلام نشده، اما هر لحظه ممکن است این خبر منتشر شود. مورینیو صبح امروز با انتشار متن کوتاهی در رسانه‌های اجتماعی خود از بنفیکا خداحافظی کرد. تمام مراحل، بدون استثنا، پشت سر گذاشته شده‌اند؛ به جز آخرین و مهم‌ترین گام. آگهی رسمی رئال مادرید تنها چیزی است که باقی مانده است؛ شمارش معکوس آغاز شده است.

2457917

پیش‌فصل: ۱۳ جولای

از آن زمان به بعد، فصل جدیدی باز خواهد شد که چندان مرسوم نیست: مراسم معارفه مورینیو به ماه جولای موکول می‌شود و بین اعلان رسمی و معارفه فاصله خواهد افتاد. مسئله این است که زمان کافی برای برگزاری این مراسم بعد از جام جهانی وجود نخواهد داشت، چرا که برنامه این است که پیش‌فصل از ۱۳ جولای(یک ماه قبل از شروع لالیگا) آغاز شود. اینکه آیا یک اردوی بین‌المللی کوچک در کار خواهد بود یا خیر، ابهام دیگری است که باید قدم به قدم پیش رفت. در حال حاضر، تمرکز روی مورینیو است؛ کسی که خبر آمدنش به زودی اعلام می‌شود، اما پس از آن، یک پرانتز شکل می‌گیرد و او تا ماه جولای دور از نورافکن رسانه‌ها خواهد بود.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
4اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار