کد: 236708421 خرداد 1405 ساعت 22:023.3K بازدید

بلژیک درهای تمرین را بست و قفل زد!

تیم ملی بلژیک پیش از دیدار با مصر در جام جهانی ۲۰۲۶ تدابیر ویژه‌ای برای مخفی نگه داشتن تمرینات خود اتخاذ کرده است.
بلژیک درهای تمرین را بست و قفل زد!

به گزارش ورزش سه، تیم ملی بلژیک در آستانه نخستین بازی خود در جام جهانی ۲۰۲۶ مقابل مصر، تلاش کرده شرایطی فراهم کند که تمرینات این تیم از دید افراد خارج از اردو پنهان بماند.

جام جهانی ۲۰۲۶ به میزبانی مشترک آمریکا، کانادا و مکزیک برگزار می‌شود و برای نخستین بار در تاریخ این رقابت‌ها، ۴۸ تیم در آن حضور دارند. مسابقات از ۱۱ ژوئن آغاز شده و تا ۱۹ جولای ادامه خواهد داشت.

بلژیک و مصر دوشنبه شب در چارچوب هفته نخست مرحله گروهی به مصاف هم خواهند رفت. این دیدار ساعت ۲۲ به وقت محلی در ورزشگاه سیاتل برگزار می‌شود.

روزنامه بلژیکی «نیوزبلاد» در گزارشی اعلام کرد زمین تمرینی تیم ملی بلژیک در سیاتل طی روزهای اخیر با پوشش‌های برزنتی احاطه شده بود، اما رهگذران همچنان می‌توانستند تا حدی تمرینات این تیم را مشاهده کنند.

این روزنامه افزود: «برای حل این مشکل، یک لایه برزنتی دیگر نیز نصب شد و علاوه بر آن، تدابیر امنیتی سختگیرانه‌تری در اطراف محل تمرین به اجرا درآمد.»

نیوزبلاد در ادامه با لحنی کنایه‌آمیز نوشت: «در نتیجه اگر تیم ملی مصر قصد داشته باشد تمرینات بلژیک را زیر نظر بگیرد، حالا باید تلاش بسیار بیشتری برای جمع‌آوری اطلاعات درباره این تیم انجام دهد.»

تیم ملی بلژیک در گروه G جام جهانی ۲۰۲۶ قرار دارد و پس از دیدار افتتاحیه برابر مصر، در ادامه مرحله گروهی به مصاف ایران و نیوزیلند خواهد رفت.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
9اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار