



به گزارش "ورزش سه"، نام سئاد کولاشیناچ ۳۳ ساله، ستاره بوسنی، برای همیشه با نام خسه رودریگز گره خورده است. در ۱۸ مارس ۲۰۱۴، این مدافع چپ سابق شالکه با یک تکل خشن از پشت باعث شد استعداد جوان رئال مادرید دچار پارگی کامل رباط صلیبی قدامی زانوی راست شود.
این اتفاق سالها مانند سایهای بر دوران حرفهای کولاشیناچ باقی ماند. البته او بعدها در دوران حضورش در آرسنال نیز به دلیل اتفاقی متفاوت خبرساز شد. او در مقابل دو سارق مسلح به چاقو که قصد سرقت خودروی مسعود اوزیل را داشتند ایستاد و از همتیمیاش دفاع کرد. تجربه کار بهعنوان محافظ و نگهبان در دوران جوانی و زمانی که هنوز در ردههای پایه شالکه بازی میکرد، بدون شک در آن ماجرا به کمکش آمد.
مدافع کنونی آتالانتا که بهتازگی قراردادش را یک فصل دیگر تمدید کرده، حساب ویژهای با جام جهانی داشت. او در نخستین حضورش در جام جهانی ۲۰۱۴ مقابل آرژانتین، تنها سه دقیقه پس از شروع بازی یک گل به خودی زد.

حالا بوسنی پس از ۱۲ سال دوباره به جام جهانی بازگشته و با وجود تساوی ۱-۱ مقابل کانادا، کولاشیناچ توانست تا حدی خاطرات تلخ گذشته را جبران کند. این بازیکن که زمانی برای تیم زیر ۲۰ سال آلمان نیز بازی کرده بود، نقش مهمی در گل بوسنی داشت. در دقیقه ۲۱، ایوان باشیچ از روی نقطه کرنر توپ را ارسال کرد، کولاشیناچ با ضربه سر آن را ادامه داد و لوکیچ در مقابل دروازه توپ را وارد گل کرد.
البته همه چیز برای او خوب پیش نرفت. کولاشیناچ در دقیقه ۸۳ احساس درد و گرفتگی در عضله ساق پای چپ خود کرد و روی زمین نشست. در ابتدا به نظر میرسید این حرکت برای تلف کردن زمان باشد، اما لحظاتی بعد مشخص شد که مصدوم شده و جای خود را به بورنیچ داد.


