کد: 238727723 خرداد 1405 ساعت 02:351.4K بازدید

جسی مارش: عملکرد نیمه اول ناراحتم کرد

جسی مارش، سرمربی کانادا، از عملکرد تیمش در جریان تساوی ۱-۱ برابر بوسنی ابراز نارضایتی کرد.
جسی مارش: عملکرد نیمه اول ناراحتم کرد

به گزارش "ورزش سه"، جسی مارش ۵۲ ساله، سرمربی کانادا، پس از تساوی مقابل بوسنی از عملکرد تیمش در نیمه اول انتقاد کرد، اما معتقد است شاگردانش در نیمه دوم نشان دادند که می‌توانند در ادامه رقابت‌ها شرایط را تغییر دهند.

مارش گفت:«احساس می‌کردیم می‌توانیم آن‌ها را شکست دهیم. به‌تدریج کنترل بازی را به دست می‌آوردیم و بازیکنان تعویضی هم تأثیر زیادی روی روند مسابقه گذاشتند. کاملاً مشخص بود که حریف در دقایق پایانی افت کرده است.»

او در ادامه درباره اشتباهات تیمش در نیمه اول افزود:«از عملکرد نیمه اول ناراحت شدم. احساس می‌کردم تیم بیش از حد محتاط بازی می‌کند و آن شدت و تهاجمی بودن مورد نظر من را نداشت. اگر می‌خواهیم تیمی باشیم که با فشار بالا و بازی فیزیکی حریفان را آزار می‌دهد، باید این ویژگی را در زمین نشان دهیم. بعد از بازی هم درباره این موضوع صحبت کردیم.»

2480616

سرمربی کانادا درباره تفاوت دو نیمه گفت:«از همان لحظه‌ای که در نیمه دوم وارد زمین شدیم، همه چیز متفاوت بود. به بازیکنان گفتم باید از این درس‌ها یاد بگیریم و خیلی سریع هم یاد بگیریم. هنوز همه چیز در اختیار خودمان است و این امتیاز برای زنده نگه داشتن شانس صعودمان اهمیت زیادی دارد.»

مارش همچنین تأکید کرد:«باید مطمئن شویم عملکرد بعدی ما نشان‌دهنده درس‌هایی باشد که امروز گرفتیم.»

او در پایان از حمایت هواداران کانادا در تورنتو قدردانی کرد و گفت:«تورنتو در طول این هفته واقعاً زنده و پرشور بود. از حضور در این شهر لذت بردیم. هوادارانی که با پیراهن‌های قرمز به ورزشگاه آمدند فوق‌العاده بودند و حالا همین حمایت را در ونکوور هم نیاز داریم. ما باید به این بازیکنان اعتمادبه‌نفس بدهیم و کاری کنیم باور داشته باشند که می‌توانند برنده باشند.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
4اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار