



به گزارش "ورزش سه"، یان فنهکه 26 ساله از بازی هلند و ژاپن (۲-۲) با چهرهای آسیبدیده و چشمی کبود خارج شد، اما اعلام کرد که روی رقبای بعدی یعنی سوئد و تونس تمرکز کرده است.
با وجود نشانه آشکار روی صورتش که ناشی از برخورد استوکهای مائدا در جریان یک نبرد بر سر توپ بود، این بازیکن مصدومیت را کماهمیت دانست و گفت: «در طول بازی به دلیل آدرنالین چیزی حس نمیکنید.»

این مدافع توانست به بازی ادامه دهد، اما با گذشت زمان، درد ناشی از ضربه را بیشتر حس میکرد. فنهکه به شبکه NOS گفت: «او دقیقاً به چشم من ضربه زد. من با سر به سمت توپ رفتم و این اتفاقات ممکن است رخ دهد. در برخی لحظات، این ضربه روی بینایی من تأثیر گذاشت؛ در واقع همین حالا متوجه شدم که از این سمت خیلی خوب نمیبینم. امیدوارم کمی بهتر شود، اما میدانم که احتمالاً حتی کمی بیشتر ورم خواهد کرد. این هم بخشی از فوتبال است.»

این مدافع از تساوی دیرهنگامی که تیمش پذیرفت ابراز تأسف کرد و افزود: «ما لحظات خوبی در بازی داشتیم و دو گل زیبا به ثمر رساندیم. سپس بیش از حد در زمین خود عقب نشستیم. باید فشار بیشتری روی حریف حفظ میکردیم، زیرا با این کار شرایط را برای خودمان دشوار کردیم.»

