کد: 238847627 خرداد 1405 ساعت 09:437.6K بازدید

اشتباه‌های مرگبار برای شکست سنگین؛

نروژ 4- عراق 1 | ورود باشکوه هالند به جام جهانی

ستاره تیم ملی نروژ درخشید تا بتوانند جام جهانی 2026 را فوق‌العاده شروع کنند و عراق را شکست بدهند.
نروژ 4- عراق 1 | ورود باشکوه هالند به جام جهانی

به گزارش "ورزش سه"، نروژ پس از 28 سال دوری از جام جهانی، بازگشتی رویایی را تجربه کرد و با درخشش ارلینگ هالند عراق را 4 بر یک شکست داد که نتیجه نهایی شاید یک پیروزی آسان برای نروژ را تداعی کند، اما جریان مسابقه بسیار نزدیک‌تر از چیزی بود که تابلو نشان می‌داد.

بازی از ساعت 01:30 بامداد امروز چهارشنبه (به وقت ایران) در ورزشگاه بوستون با احتیاط دو تیم آغاز شد. عراق که پس از چهار دهه دوباره در جام جهانی حضور پیدا کرده بود، سعی داشت با فشردگی خطوط و استفاده از ضدحملات سرعت بازی نروژ را بگیرد. با این حال کیفیت بالای ستاره‌های اروپایی نروژ به تدریج تفاوت را رقم زد.

در دقیقه 29، ارسال زمینی دیوید مولر وولفه از سمت چپ به تیر دوم رسید و ارلینگ هالند، فوق ستاره لیگ برتر انگلیس با فراری هوشمندانه از مدافعان، نخستین گل خود در تاریخ جام جهانی را به ثمر رساند.

2482679

اما عراق خیلی زود واکنش نشان داد. شاگردان گراهام آرنولد پس از دریافت گل جلو کشیدند و در دقیقه 39 روی یک حمله سازمان یافته و ضربه سر قدرتمند ایمن حسین بازی را به تساوی کشاندند؛ این گل پاداش دقایقی بود که عراق با جسارت بیشتری حمله می‌کرد و حتی در برخی صحنه‌ها خط دفاع نروژ را دچار مشکل کرده بود.

2482678

در حالی که نیمه نخست با تساوی رو به پایان بود، اشتباه مرگبار جلال حسن، دروازه‌بان عراق همه چیز را در دقیقه 43 تغییر داد. او روی یک توپ نه چندان خطرناک کنترل مطمئنی نداشت و هالند از فرصت استفاده کرد تا دومین گل خودش و نروژ را درست پیش از سوت پایان نیمه اول به ثمر برساند. این لحظه شاید نقطه عطف مسابقه بود، چراکه عراق به جای رفتن به رختکن با نتیجه مساوی، با شکست مواجه شد و بازی را هم از دست داد.

2482677

در نیمه دوم عراق برای جبران نتیجه جلو آمد و حتی دقایقی فشار قابل توجهی روی دروازه نروژ ایجاد کرد. عراق در بخش‌هایی از مسابقه، به‌ویژه اواخر نیمه اول و ابتدای نیمه دوم، عملکردی بهتر از آن چیزی داشت که نتیجه نهایی نشان می‌دهد ولی با این حال هرچه زمان گذشت، کیفیت فردی بازیکنان نروژ بیشتر خودش را نشان داد.

در دقیقه 76 روی ارسال مارتین اودگارد، لئو اوستیگارد با ضربه سر اختلاف را به دو گل افزایش داد و امیدهای عراق را کمرنگ کرد. در وقت‌های تلف شده نیز یک توپ سرگردان در محوطه جریمه عراق پس از برخورد به ایمن حسین وارد دروازه شد تا نتیجه 4 بر یک ثبت شود.

ستاره بی‌چون‌وچرای میدان، هالند بود؛ مهاجمی که سال‌ها انتظار کشید تا در جام جهانی بازی کند و در نخستین حضورش دو گل زد. او پیش‌تر در نخستین بازی خود در بوندس‌لیگا، لیگ برتر انگلیس و لیگ قهرمانان اروپا نیز موفق به گلزنی شده بود و حالا همان سنت را در جام جهانی ادامه داد.

با این نتیجه، نروژ شروعی ایده‌آل در گروه I داشت و پیش از دیدارهای دشوار مقابل سنگال و فرانسه روحیه زیادی گرفت. در سوی مقابل، عراق با وجود شکست سنگین، در بخش‌های زیادی از مسابقه نشان داد تیمی دست و پا بسته نیست و اگر اشتباه فردی در پایان نیمه اول رخ نمی‌داد، شاید داستان مسابقه شکل دیگری پیدا می‌کرد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
14اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

نروژ 4- عراق 1 | ورود باشکوه هالند به جام جهانی | ورزش سه