کد: 242694214 شهریور 1405 ساعت 23:438.8K بازدید

بازگشت روزبه و اسلامی، نیمکت‌نشینی کوشکی

سه تغییر در ارنج استقلال برای عبور از اراک

احتمالاً سهراب بختیاری‌زاده برای دیدار با آلومینیوم اراک، با چند تغییر مهم در خط دفاعی و خط حمله تیمش را به زمین می‌فرستد.
سه تغییر در ارنج استقلال برای عبور از اراک

به گزارش "ورزش سه"، استقلال از ساعت ۱۹ در ورزشگاه امام خمینی(ره) اراک مهمان آلومینیوم خواهد بود. آبی‌ها پس از دو تساوی متوالی برابر فولاد و پرسپولیس، به دنبال بازگشت به مسیر برد هستند و بختیاری‌زاده با توجه به فشردگی مسابقات، شرایط بدنی نفرات و اتفاقات روزهای اخیر، تغییراتی در ترکیب اصلی تیمش خواهد داشت.

حبیب فرعباسی بار دیگر انتخاب نخست استقلال درون دروازه خواهد بود. او در پنج مسابقه ابتدایی فصل، چهار کلین‌شیت ثبت کرده و تنها یک گل مقابل پرسپولیس دریافت کرده است. فرعباسی در اراک روبه‌روی محمد خلیفه، گلر آلومینیوم و رقیب آینده خود در استقلال قرار می‌گیرد.

پیش‌بینی می‌شود که مهم‌ترین تغییر در قلب خط دفاعی رخ می‌دهد. عارف آقاسی با وجود نداشتن مصدومیت جدی، پس از فشار بدنی بازی‌های اخیر و احساس خستگی، از ترکیب اصلی خارج می‌شود تا روزبه چشمی جای او را بگیرد. چشمی در دربی نیز پس از ورود به زمین، به سازمان دفاعی استقلال نظم بیشتری داد و حالا شانس حضور از ابتدا را به دست آورده است. البته این یک احتمال است و باید دید در نهایت سهراب چه تصمیمی می‌گیرد.

در صورت حضور چشمی در ترکیب، رستم آشورماتوف و سامان فلاح دو ضلع دیگر خط دفاعی استقلال خواهند بود. آشورماتوف بعد از بازگشت از مصدومیت، در دربی به ترکیب اصلی برگشت و فلاح نیز از نفرات ثابت ساختار سه‌دفاعه بختیاری‌زاده بوده است. استقلال برای حفظ تعادل دفاعی مقابل آلومینیوم به هماهنگی این سه مدافع نیاز دارد.

در سمت راست، سامان تورانیان جانشین صالح حردانی می‌شود. حردانی همراه تیم به اراک نرفته و پس از تصمیم انضباطی کادر فنی، از فهرست استقلال کنار گذاشته شده است. تورانیان که در هفته‌های اخیر بیشتر به عنوان گزینه نیمکت حضور داشت، حالا فرصت دارد در نخستین آزمون جدی فصلش از ابتدا به میدان برود. حسین گودرزی نیز در سمت چپ خط دفاعی و وینگ‌بک استقلال بازی خواهد کرد.

2533486

امیرمحمد رزاقی‌نیا و اسماعیل قلی‌زاده زوج میانی استقلال در اراک هستند. رزاقی‌نیا در هفته‌های اخیر با دوندگی و پوشش فضاهای میانی، نقش مهمی در تعادل تیم داشته و قلی‌زاده نیز وظیفه دارد در کنار کار دفاعی، ارتباط خط میانی با سه بازیکن هجومی را برقرار کند.

در خط حمله، یاسر آسانی پس از گلزنی در دربی جایگاه ثابت خود را حفظ می‌کند. محمدحسین اسلامی نیز به جای علیرضا کوشکی از ابتدا در ترکیب قرار خواهد گرفت. اسلامی در شهرآورد بلافاصله پس از ورود به زمین، با نخستین لمس توپ پاس گل آسانی را داد و حالا بختیاری‌زاده به او فرصت داده تا این بار از دقیقه اول توانایی‌هایش را نشان بدهد.

سعید سحرخیزان نیز مهاجم مرکزی استقلال خواهد بود. او مقابل پرسپولیس در چند صحنه دروازه حریف را تهدید کرد، اما نتوانست گل بزند و حالا به دنبال باز کردن دروازه آلومینیوم است. 

ترکیب احتمالی استقلال برابر آلومینیوم به این شرح است:
حبیب فرعباسی، روزبه چشمی، سامان فلاح، رستم آشورماتوف، سامان تورانیان، حسین گودرزی، امیرمحمد رزاقی‌نیا، اسماعیل قلی‌زاده، یاسر آسانی، محمدحسین اسلامی و سعید سحرخیزان.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
17اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار