کد: 238914129 خرداد 1405 ساعت 22:254.9K بازدید

ماجرای عجیب جانی پلاسید در جام جهانی

کابوس تاریخی مکزیکی‌ها، بلای جان وینی و رافینیا؟

کاپیتان باسابقه هائیتی ۱۸ سال بعد از یک شب تاریخی در کارسون، آماده است مقابل برزیل یک شعبده‌بازی جدید رو کند.
کابوس تاریخی مکزیکی‌ها، بلای جان وینی و رافینیا؟

به گزارش ورزش سه، ۱۸ سال از آن شب خاطره‌انگیز گذشته اما هنوز هم فریادهای گزارشگر معروف مکزیکی در گوش هواداران فوتبال این کشور زنگ می‌زند. برای خیلی‌ها، جانی پلاسید تا ابد همان دروازه‌بانی است که با سوپرواکنش‌های خود در انتخابی المپیک ۲۰۰۸ پکن، یک تنه باعث حذف مکزیک و اخراج هوگو سانچز از نیمکت ال‌تری شد. 

2483791


این گلر باسابقه و ۳۸ ساله حالا در جام جهانی ۲۰۲۶ به عنوان کاپیتان هائیتی، روبروی بزرگ‌ترین چالش زندگی‌اش قرار گرفته است؛ ایستادن جلوی خط حمله آتشین برزیل.

2483789

برزیل با هدایت کارلو آنچلوتی بعد از تساوی غافلگیرکننده در بازی اول مقابل مراکش، با توپ پر به این مسابقه می‌آید و به شدت نیاز به برد دارد. در طرف مقابل، هائیتی بعد از ۵۲ سال دوری، دوباره به جام جهانی برگشته و بازیکنان این تیم ماه‌هاست که در یک رویای شیرین زندگی می‌کنند. روی کاغذ هیچ‌کس شانسی برای آن‌ها قائل نیست، اما در رختکن هائیتی روحیه دیگری حاکم است.

فرانتزدی پیرو، مهاجم نوک و ستاره اصلی هائیتی، در گفتگو با مارکا با خنده و شوخی درباره این بازی گفت «شاید بعضی‌ها فکر کنند من دیوانه‌ام، اما من همیشه به تیمم ایمان دارم. اگر کنگو توانست جلوی پرتغال آن شگفتی را خلق کند، چرا هائیتی نتواند برزیل را متوقف کند؟» او حتی برای مارکا خط و نشان کشید و گفت «اگر فردا به برزیل گل زدم، یادتان نرود که باید به من زنگ بزنید و مصاحبه کنید.»

2483790

همه منتظر خواهیم ماند تا ببینیم روح کارسون و جانی پلاسید پا به سن گذاشته، چطور می‌خواهد مقابل ستاره‌هایی مثل وینیسیوس جونیور، رافینیا و اندریک مقاومت کند. در سال ۲۰۰۸ هیچ‌کس فکرش را نمی‌کرد او مکزیک بزرگ را ناامید کند و حالا هائیتی می‌خواهد یک بار دیگر جهان را شگفت‌زده کرده و داستان شگفت‌انگیز خودش را در این جام جهانی طولانی‌تر کند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
10اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار