کد: 238968031 خرداد 1405 ساعت 21:0427K بازدید

قلب یک ملت در سوفی می‌تپد

لحظه به لحظه با حواشی بازی ایران و بلژیک

با پوشش لحظه به لحظه حواشی بازی ایران و بلژیک در استادیوم سوفی شهر لس آنجلس با شما هستیم.
لحظه به لحظه با حواشی بازی ایران و بلژیک

به گزارش ورزش سه، چند ساعت دیگر سوت آغاز یکی از مهم‌ترین بازی‌های ایران در جام جهانی ۲۰۲۶ به صدا درمی‌آید؛ اما مثل همیشه، جام جهانی فقط ۹۰ دقیقه فوتبال نیست. از لحظه‌ای که اتوبوس تیم‌ها وارد ورزشگاه سوفی لس‌آنجلس می‌شود تا وقتی آخرین هوادار سکوها را ترک می‌کند، هزاران داستان ریز و درشت در گوشه و کنار ورزشگاه داریم، داستان‌هایی که گاهی از خود مسابقه هم جذاب‌تر می‌شوند.

ممکن است یک کودک با پیراهن ایران از یک ستاره بلژیکی امضا بگیرد، چند متر آن‌طرف‌تر یک گروه ایرانی با صدای بلند «سرود ملی» بخوانند و چند ثانیه بعد، دوربین‌های فیفا روی هواداری زوم کنند که با لباس عجیبش ستاره شبکه‌های اجتماعی می‌شود.

ورزشگاه سوفی خودش یکی از شخصیت‌های اصلی این شب است. ورزشگاهی که بیشتر شبیه یک سفینه فضایی است تا یک استادیوم فوتبال؛ استادیومی سقف غول‌پیکرش نور سوزان خورشید کالیفرنیا را فیلتر می‌کند و نمایشگر عظیم معلق وسط زمین، آن‌قدر بزرگ است که اگر لحظه‌ای حواستان پرت شود، شاید به جای زمین مسابقه، بازی را از روی همان صفحه دنبال کنید!

در اطراف ورزشگاه هم همیشه داستانهایی برای تعریف کردن پیدا می‌شود. فروشنده‌هایی که پرچم همه کشورهای دنیا را کنار هم چیده‌اند، هوادارانی که برای گرفتن یک سلفی حاضرند نیم ساعت در صف بایستند، خبرنگارانی که با عجله بین جایگاه رسانه و میکسدزون می‌دوند و البته شکارچیان پیراهن که امیدوارند بعد از بازی یادگاری یکی از ستاره‌ها را به خانه ببرند.

شبکه‌های اجتماعی هم از حالا گرم شده‌اند. هر حرکت بازیکنان هنگام ورود به ورزشگاه، مدل لباس آنها، موسیقی داخل رختکن، واکنش مربیان و حتی نوع گرم کردن تیم‌ها، در چند دقیقه به سوژه‌ای برای میلیون‌ها کاربر تبدیل می‌شود. در جام جهانی، کافی است یک بطری آب اشتباه روی نیمکت باشد تا درباره‌اش ده‌ها توییت نوشته شود!

در این باکس زنده حواشی بازی ایران و بلژیک را مرور می کنیم. پس با باکس زنده حواشی بازی ایران و بلژیک همراه ما باشید. 
 

پوشش زنده‌ی خبری
31 خرداد 1405 ساعت 22:11

 هواداران ایرانی از ساعاتی پیش در کنار ورزشگاه حضور داشتن تا تیم ملی رو تشویق کنن

2484646
31 خرداد 1405 ساعت 22:01

یک خوش‌تیپ دیگه ایرانی. مهدی ترابی. 

2484642
31 خرداد 1405 ساعت 21:37

هوادار ایرانی در استادیوم با لبخندی به پهنای صورت جلوی دوربین. ایران هم امشب در لس‌آنجلس انگار در خانه خودش بازی می‌کنه. 

2484633
31 خرداد 1405 ساعت 21:35

فقط خوش‌تیپی سامان قدوس رو ببینید. با چشم‌های نافذ آماده برای درخشش در میدان. 

2484632
31 خرداد 1405 ساعت 21:33

دی‌بروینه کی فرصت کرد اینقدر پیر بشه. آقای کی دی بی اون چروک‌ها روی صورتت چه می‌کنه؟

2484631

31 خرداد 1405 ساعت 21:31

این هم سامان قدوس با تیپ کژوالِ مایل به رسمیِ تابستانه. 

2484628

31 خرداد 1405 ساعت 21:28

حتما در جریان قرار گرفتین که در این چند روز مردم از اقصی نقاط دنیا روی فوتبالیست‌ایرانی کراش زدن و عنوان خوش‌تیپ‌ترین‌های جام جهانی رو بهشون دادن. این هم تصویر قایدی و محبی قبل از بازی امشب. قایدی که واقعا روز به روز به نیمار شبیه‌تر می شه. 

2484626
31 خرداد 1405 ساعت 21:26

این هم رختکن بلژیکی ها که به ستاره بزرگ‌شون پز می‌دن:

2484619
2484618
31 خرداد 1405 ساعت 21:26

تصاویری از رختکن تیم ملی. همین الان.

2484614
2484615
31 خرداد 1405 ساعت 21:24

هوادار واقعی یعنی این کاربر. حاضر شده یک هفته از کباب بگذره ول ایران امشب بلژیک رو ببره. 

2484610
تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
62اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
در حال حاضر امکان ارسال دیدگاه برای این خبر وجود ندارد.

آخرین اخبار