
به گزارش "ورزش سه"، کیلیان امباپه پس از درخشش در پیروزی پرگل تیم ملی فرانسه برابر عراق و ثبت دبل، از تمرکز و جدیت بالای خروسها در یکی از خاصترین بازیهای جام جهانی 2026 تمجید کرد؛ دیداری که با برتری 3 بر صفر فرانسه همراه شد، اما به دلیل وقوع طوفان شدید در فیلادلفیا بیش از دو ساعت متوقف شد و جریان مسابقه را کاملا تحت تأثیر قرار داد.
فرانسه در این مسابقه نمایشی مقتدرانه ارائه داد و با اتکا به عملکرد درخشان ستاره خط حملهاش توانست کنترل کامل بازی را در اختیار بگیرد. این دیدار در حالی برگزار شد که وقفه طولانی ناشی از هشدار جوی باعث شد دو تیم برای مدت قابل توجهی از جریان مسابقه خارج شوند، اما پس از از سرگیری، شاگردان دیدیه دشان دوباره بر بازی مسلط شدند.

کیلیان امباپه که در نخستین دیدارشان در جام جهانی موفق به زدن دو گل مقابل سنگال شده بود، برابر عراق هم دبل کرد تا حالا پشت سر لیونل مسیِ 5 گله، در رتبه دوم جدول برترین گلزنان این رقابتها باشد.
امباپه پس از پایان مسابقه با عراق در مصاحبه با beIN Sports گفت: ما کار خوبی انجام دادیم، روز خیلی طولانیای برای ما بود. ما همیشه متمرکز هستیم و بازی امروز یک نشانه بود.
او ادامه داد: ممکن است طوفان باشد یا حتی سه ساعت انتظار، اما ما روی هدفمان متمرکز میمانیم. همیشه چیزهایی برای بهتر شدن وجود دارد. ما در مسیر درستی هستیم. حالا باید خوب ریکاوری کنیم و برای بازی با نروژ آماده شویم.