کد: 239058304 تیر 1405 ساعت 04:0013.1K بازدید

از زلزله رودبار تا ونزوئلا، دوباره برزیل-اسکاتلند!

در حالی که دیدار تیم‌های ملی برزیل و اسکاتلند در مرحله گروهی جام جهانی ۲۰۲۶ در جریان بود، یک زمین‌لرزه بسیار قدرتمند بخش‌های شمال مرکزی ونزوئلا را لرزاند.
از زلزله رودبار تا ونزوئلا، دوباره برزیل-اسکاتلند!

به گزارش "ورزش سه"، بر اساس اطلاعات منابع، نخست زمین‌لرزه بزرگی با قدرت ۷.۱ ریشتر در غرب کاراکاس رخ داد و دقایقی بعد نیز زلزله‌ای دیگر با قدرت ۷.۵ ریشتر همان منطقه را لرزاند. شدت این زمین‌لرزه‌ها به حدی بود که علاوه بر ونزوئلا، ساکنان بخش‌هایی از کلمبیا نیز لرزش‌ها را احساس کردند و بسیاری از مردم در کاراکاس از ساختمان‌ها خارج شدند.

اما نکته‌ای عجیب و قابل توجه این است که این نخستین بار نیست که تقابل برزیل و اسکاتلند در جام جهانی با وقوع یک زمین‌لرزه بزرگ همزمان می‌شود: دیدار برزیل و اسکاتلند در جام جهانی ۱۹۹۰، همزمان با زلزله ۷.۳ تا ۷.۴ ریشتری رودبار در ایران بود که یکی از مرگبارترین زلزله‌های تاریخ کشور است.

حالا، ۳۶ سال بعد، دو تیم بار دیگر در مرحله گروهی جام جهانی مقابل هم قرار گرفته‌اند و این مسابقه نیز با زمین‌لرزه‌های ۷.۱ و ۷.۵ ریشتری ونزوئلا همزمان شده است.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
27اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

از زلزله رودبار تا ونزوئلا، دوباره برزیل-اسکاتلند! | ورزش سه