
به گزارش "ورزش سه"، در چارچوب روز سوم از هفته دوم لیگ ملتهای والیبال، تیم ملی والیبال اوکراین که در دو روز گذشته موفق شده بود ایتالیا و برزیل را از پیش رو بردارد، امروز نیز برابر کانادا با نتیجه سه بر یک به برتری رسید.
در این دیدار، تیم ملی والیبال اوکراین ستهای اول، دوم و چهارم را به ترتیب با نتایج ۲۵ بر ۲۳، ۲۵ بر ۱۹ و ۲۵ بر ۲۳ به سود خود به پایان رساند و تنها ست سوم را با نتیجه ۲۵ بر ۱۸ به کانادا واگذار کرد تا پنجمین برد خود را در ششمین مسابقه لیگ ملتهای والیبال به ثبت برساند.
واسیل توپچی و اوله پلوتینتسکی بار دیگر در نقش امتیازآوران اصلی اوکراین ظاهر شدند و به ترتیب ۲۰ و ۱۷ امتیاز کسب کردند. در تیم ملی والیبال کانادا نیز کترینزسکی با ۱۷ امتیاز و هاو با ۱۴ امتیاز، بهترین امتیازآوران تیمشان بودند.
اوکراین با این پیروزی، ۷.۷ امتیاز به رنکینگ جهانی خود اضافه کرد و حالا تا پیش از برگزاری دیدار ژاپن، بهطور موقت در صدر جدول ردهبندی لیگ ملتهای والیبال قرار گرفته است.