کد: 239213010 تیر 1405 ساعت 13:3514.5K بازدید

رودی گارسیا:

می‌خواستیم ایران و مصر را ببریم اما مهم صعود است!

رودی گارسیا می‌گوید بلژیک نسبت به مرحله گروهی در شرایط بهتری قرار دارد.
می‌خواستیم ایران و مصر را ببریم اما مهم صعود است!

به گزارش "ورزش سه"، تیم ملی بلژیک چهارشنبه شب در چارچوب دیدارهای مرحله یک شانزدهم رقابت‌های جام جهانی ۲۰۲۶ روبروی تیم ملی سنگال به میدان خواهد رفت و مصمم است که با کسب پیروزی در این بازی و برابر این حریف قدرتمند آفریقایی، بتواند به جمع ۱۶ تیم برتر این مسابقات راه پیدا کند. 

گارسیا روز سه‌شنبه در نشست خبری پیش از این بازی در سیاتل گفت: «قبل از این بازی مقابل سنگال، خوش‌شانس هستیم که همه بازیکنان در دسترس هستند و این اتفاق خوبی است چون در سه بازی اول چنین شرایطی نداشتیم. متأسفانه همه صددرصد آماده نبودند یا به‌ طور کامل در شرایط بازی نبودند. اما آن دوران تمام شده است.»

بلژیک رقابت‌های جام جهانی خود را با دو تساوی پیاپی مقابل مصر و ایران در گروه G آغاز کرد، اما به لطف پیروزی مقتدرانه ۱-۵ مقابل نیوزیلند، موفق شد صدرنشین این گروه شود. روملو لوکاکو، بهترین گلزن تاریخ بلژیک، فصل گذشته در ناپولی به دلیل مصدومیت مزمن همسترینگ، به سختی بازی کرد اما در این تورنمنت به عنوان بازیکن تعویضی تأثیرگذار ظاهر شده است.

2484232

جرمی دوکو بازی دوم تیمش را به دلیل به دنیا آمدن پسرش در لندن از دست داد و شارل دکتلاره نیز به دلیل مشکل زانو، بازی مقابل ایران را که با تساوی ۰-۰ به پایان رسید، از دست داده بود. گارسیا با تأکید بر حس خوش‌بینی تازه در اردوی این تیم گفت: «جرمی و روملو در حال بهتر شدن هستند. فکر می‌کنم مشکل شارل هم برطرف شده است.»

گارسیا در ادامه افزود: «ما می‌خواستیم در گروه اول شویم و همین کار را هم کردیم. آرزو می‌کردم بازی‌های بیشتری، یعنی همه بازی‌ها را می‌بردیم اما قرار نیست به گذشته برگردیم. چیزی که حالا اهمیت دارد این است که ما از مرحله گروهی صعود کردیم.»

حالا تمام توجه‌ها به بازی مقابل سنگال معطوف شده است، بلژیک آگاه است که با ورود تورنمنت به مرحله حذفی، حاشیه خطا به شدت کاهش یافته است. دکتلاره، مهاجم آتالانتا، گفت که پیروزی شوکه‌کننده پاراگوئه مقابل آلمان در روز دوشنبه نشان داد که در این مرحله هیچ چیزی را نباید قطعی و بدیهی فرض کرد.

دکتلاره گفت: «فکر نمی‌کنم مهم باشد چه کسی مدعی است. مهم این است که ما به خودمان اعتماد داریم و فردا هوشیار هستیم تا فقط برای بردن این بازی به میدان برویم، چون بازی دیروز به ما نشان داد که مدعی بودن یا نبودن، اهمیتی ندارد. ما باید برای بردن بازی، بیدار و هوشیار باشیم.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
13اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار