کد: 239389118 تیر 1405 ساعت 03:212.3K بازدید

کادر فنی تراکتور تکمیل شد

از دستیار برانکو تا دستیاران قلعه‌نویی در تبریز!

بدون شک حضور جلال امیدیان، علی اصغر قربانعلی‌پور و ایگور پانادیچ در کادر فنی تراکتور، شرایط را برای موفقیت این تیم در لیگ نخبگان و لیگ برتر، هموارتر می‌کند.
از دستیار برانکو تا دستیاران قلعه‌نویی در تبریز!

به گزارش "ورزش سه" محمد ربیعی برای فصل جدید، کادر فنی خود در تراکتور را با سه مربی باتجربه و شناخته‌شده تکمیل کرده؛ سه نفری که هر کدام رزومه‌ای متفاوت در فوتبال ایران و آسیا دارند و قرار است در مسیر اهداف بلندپروازانه سرخ‌پوشان تبریزی نقش مهمی ایفا کنند.

در میان این نفرات، ایگور پانادیچ نامی آشنا برای فوتبال‌دوستان ایرانی است. مربی کروات دروازه‌بانان که سال‌ها در کنار برانکو ایوانکوویچ فعالیت کرد، یکی از اعضای کادر فنی پرسپولیس در دوران پرافتخار این تیم بود و همراه سرخ‌پوشان به عنوان قهرمانی لیگ برتر دست یافت. پانادیچ پس از پایان همکاری با پرسپولیس نیز در عرصه ملی به فعالیت خود ادامه داد و در تیم‌های ملی عمان و چین حضور پیدا کرد تا تجربه ارزشمندی در فوتبال بین‌المللی به دست بیاورد. او حالا با همین کارنامه راهی تراکتور شده تا مسئولیت آماده‌سازی دروازه‌بانان این تیم را بر عهده بگیرد.

2491727

دیگر عضو کادر فنی، جلال امیدیان است؛ مربی جوان اما باتجربه‌ای که طی سال‌های اخیر در تیم‌هایی چون سپاهان، گل‌گهر و ذوب‌آهن به عنوان مربی فعالیت کرده و حتی برای مدتی هدایت ذوب‌آهن را نیز به عنوان سرمربی بر عهده داشت. امیدیان که شناخت کاملی از تفکرات فنی محمد ربیعی دارد، با انتخاب این سرمربی در قامت دستیار روی نیمکت خواهد نشست و یکی از نزدیک‌ترین نفرات به ربیعی در امور فنی خواهد بود.

سومین چهره جدید کادر فنی تراکتور نیز علی‌اصغر قربانعلی‌پور است؛ مربی باتجربه‌ای که سابقه حضور در کادر فنی تیم ملی ایران و همراهی این تیم در رقابت‌های جام جهانی را در کارنامه دارد. قربانعلی‌پور که سال‌ها در فوتبال ایران به عنوان یکی از متخصصان حوزه بدنسازی شناخته می‌شود، اکنون با حضور در تراکتور این فرصت را خواهد داشت تا تجربیات ارزشمند خود در بالاترین سطح فوتبال ملی را به فضای باشگاهی منتقل کند. او حالا به دنبال تجربه‌ای تازه در فوتبال ایران است، جایی که قربانعلی‌پور به طور کامل از فضای کار به عنوان بدنساز خداحافظی کرده و حالا به عنوان دستیار فنی در کنار ربیعی حضور خواهد داشت. وی در تیم ملی نیز در حوزه فنی به امیر قلعه‌نویی کمک کرد و حالا دوران جدید خود را به عنوان دستیار فنی آغاز می‌کند. 

2491728
2491729

در کنار این نفرات حمیدرضا جودکی به عنوان بدنساز و هم‌چنین محمد پالیزوان در نقش آنالیزور کادر فنی تراکتور را تشکیل می‌دهند و بدون شک با تجربه‌ای که در سال‌ها اخیر به دست آوردند، می‌توانند این تیم را در مسیر موفقیت هدایت کنند. 

به این ترتیب، ربیعی با ترکیبی از تجربه داخلی، دانش بین‌المللی و شناخت متقابل میان اعضای کادر فنی، امیدوار است تراکتور را با ساختاری منسجم وارد فصل جدید رقابت‌ها کند؛ تیمی که حالا روی نیمکت نیز از چهره‌هایی با سوابق قابل توجه بهره می‌برد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
3اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار