کد: 239521923 تیر 1405 ساعت 19:121.2K بازدید

شیکاگو و لهستان: هفت سال پس از مدال تاریخی

تیم ملی والیبال لهستان بار دیگر به شیکاگو بازگشته؛ شهری که هفت سال پیش یکی از خاطره‌انگیزترین موفقیت‌های تاریخ این تیم را رقم زد.
شیکاگو و لهستان: هفت سال پس از مدال تاریخی

به گزارش "ورزش سه"، ۱۴ جولای ۲۰۲۶، هفتمین سالگرد یکی از شگفت‌انگیزترین دستاوردهای تیم ملی والیبال لهستان در قرن بیست‌ویکم است. در چنین روزی در سال ۲۰۱۹، لهستانی‌ها در شیکاگو با کسب مدال برنز لیگ ملت‌های والیبال، برای نخستین بار روی سکوی این رقابت‌ها ایستادند.

در دیدار رده‌بندی آن مسابقات که ۱۴ جولای ۲۰۱۹ برگزار شد، تیم ملی لهستان با نتیجه ۳ بر صفر برزیل را شکست داد و مدال برنز را از آن خود کرد. نکته جالب اینکه لهستان در آن مسابقه بدون حضور ویتال هاینن، سرمربی وقت خود، به میدان رفت. هاینن برای ادامه اردوی آماده‌سازی مسابقات انتخابی المپیک ۲۰۲۰ توکیو راهی زاکوپانه شده بود و یاکوب بدناروک هدایت تیم را بر عهده داشت.

بدناروک پس از کسب مدال برنز گفت: «می‌خواستم کاری انجام دهم. از آنجایی که احساس می‌کنم واقعاً شایسته این مدال نیستم، تصمیم گرفتم آن را برای یک حراج خیریه اهدا کنم.»

لهستانی‌ها که با ترکیبی جوان و آزمایشی راهی شیکاگو شده بودند، با این نتیجه بسیاری را شگفت‌زده کردند. این سومین مدال تاریخ والیبال لهستان در رقابت‌های مشابه بود، اما نخستین مدال این کشور در لیگ ملت‌های والیبال؛ مسابقاتی که از سال ۲۰۱۸ جایگزین لیگ جهانی شد. پیش از آن، لهستان در لیگ جهانی یک مدال طلا (۲۰۱۲) و یک مدال برنز (۲۰۱۱) کسب کرده بود.

حالا و در هفتمین سالگرد آن موفقیت تاریخی، تیم ملی والیبال لهستان بار دیگر در شیکاگو حضور دارد و خود را برای هفته سوم لیگ ملت‌های والیبال آماده می‌کند. شاگردان نیکولا گربیچ در نخستین دیدار خود در این هفته، به مصاف تیم ملی بلغارستان خواهند رفت.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
3اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار