کد: 239695531 تیر 1405 ساعت 14:2410.3K بازدید

با تلاش و همدلی موفق می‌شویم

محمدی بعد از مدیرعاملی: مسئولیت بزرگی دارم

سرپرست مدیرعاملی باشگاه آلومینیوم اراک، پیامی را خطاب به هواداران منتشر کرد.
محمدی بعد از مدیرعاملی: مسئولیت بزرگی دارم

به گزارش “ورزش سه” محمد محمدی، دروازه‌بان سابق استقلال، پرسپولیس که سابقه مدیریت در سایپا، پرسپولیس و فولاد خوزستان را دارد، امروز به عنوان سرپرست مدیرعاملی باشگاه آلومینیوم اراک انتخاب شد. 

او بعد از این انتخاب با انتشار پستی در فضای مجازی، خطاب به هواداران این تیم اعلام کرد با تلاش، همدلی و برنامه‌ریزی آینده‌ای خوب برای این باشگاه رقم خواهند زد.

2496652

پیام مدیرعامل جدید آلومینیوم اراک به شرح زیر است:

اراک و استان مرکزی، دیار تاریخ، فرهنگ، صنعت و مردمانی شریف، سخت‌کوش و ریشه‌دار است؛ سرزمینی که همواره نقشی مؤثر در پیشرفت و توسعه ایران عزیز ایفا کرده است.

ضمن قدردانی از حسن اعتماد از سوی آقایان دکتر محمدی مالک و دکتر عظیمی مدیرعامل شرکت آلومینیوم، اعضای محترم هیئت مدیره شرکت آلومینیوم و هیئت مدیره محترم باشگاه، توفیق خدمت در باشگاه آلومینیوم اراک را مسئولیتی بزرگ و فرصتی ارزشمند می‌دانم. با اتکا به ظرفیت‌های این باشگاه، حمایت هواداران فهیم و همراهی همه اعضای خانواده آلومینیوم، تمام توان خود را برای اعتلای نام این باشگاه و سربلندی فوتبال استان مرکزی به کار خواهیم گرفت.

امیدوارم با همدلی، برنامه‌ریزی و تلاش مستمر، آینده‌ای درخور شأن مردم عزیز اراک و استان مرکزی رقم بزنیم. با احترام به اعتماد مردم شریف استان مرکزی، خود را متعهد می‌دانم که با شفافیت، همدلی و تلاش، در مسیر پیشرفت باشگاه آلومینیوم اراک گام بردارم.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
4اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار