کد: 239701731 تیر 1405 ساعت 18:021.7K بازدید

سه نفر جدید وارد شدند؛

تغییرهای پرشمار در هیئت مدیره آلومینیوم

ترکیب جدید اعضای هیئت مدیره باشگاه آلومینیوم اراک با معرفی سه عضو جدید اعلام شد.
تغییرهای پرشمار در هیئت مدیره آلومینیوم

به گزارش "ورزش سه"، با تصمیم هیئت مدیره شرکت آلومینیوم ایران (ایرالکو)، ترکیب جدید هیئت مدیره باشگاه آلومینیوم اراک مشخص و محمد محمدی به‌عنوان سرپرست مدیرعاملی این باشگاه منصوب شد.

در جلسه هیئت مدیره شرکت ایرالکو که امروز چهارشنبه برگزار شد، با استعفای محمد رجائیان از مدیرعاملی باشگاه آلومینیوم موافقت شد و محمد محمدی ضمن عضویت در هیئت مدیره، به‌عنوان سرپرست مدیرعاملی باشگاه انتخاب شد.

همچنین حمیدرضا امیدوار که پیشتر سابقه معاون ورزشی باشگاه و مدیر تیم فوتبال آلومینیوم را داشته، همراه با علی شیدایی، به‌عنوان اعضای جدید هیئت مدیره معرفی شدند تا در کنار میثم مجیدی و افشین انصاری، ترکیب جدید هیئت مدیره باشگاه آلومینیوم اراک را تشکیل دهند.

در این جلسه از زحمات محمد رجائیان، مدیرعامل و عضو پیشین هیئت مدیره باشگاه آلومینیوم و همچنین محمد شریفی و محمدرضا بیهقی، دیگر اعضای سابق این هیئت مدیره تقدیر شد.

مدیران شرکت ایرالکو در این نشست بر ادامه حمایت از باشگاه آلومینیوم و تقویت ساختار مدیریتی آن تأکید کردند و همچنین اعضای جدید هیئت مدیره در نخستین مواضع خود اعلام کردند که تداوم حضور قدرتمند آلومینیوم در لیگ برتر، حفظ هویت باشگاه در شهر اراک و تقویت تیم فوتبال از مهم‌ترین برنامه‌های آنها خواهد بود.

2496727
2496723
2496724
2496725

بر این اساس، ترکیب جدید هیئت مدیره باشگاه آلومینیوم اراک شامل محمد محمدی (سرپرست مدیرعاملی و عضو هیئت مدیره)، علی شیدایی، میثم مجیدی، افشین انصاری و حمیدرضا امیدوار است.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
2اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار