کد: 242875821 شهریور 1405 ساعت 23:313K بازدید

درخشش بی‌فایده و پایان صدرنشینی؛

گل هوشمندانه صیادمنش خراب شد!

وینگر ایرانی لخ پوزنان پس از دو مسابقه گلزنی کرد، اما کامبک حریف مانع از پیروزی و تداوم صدرنشینی تیمش شد.
گل هوشمندانه صیادمنش خراب شد!

به گزارش "ورزش سه"، در حساس‌ترین تقابل هفته هشتم لیگ اکستراکلاسا لهستان، تیم صدرنشین لخ پوزنان در حالی که اللهیار صیادمنش را برخلاف علی قلی‌زادهِ مصدوم از ابتدا در ترکیب داشت، از ساعت 19 امشب مهمان گورنیک زابژه رده سومی بود.

اللهیار صیادمنش که پیش از این در 6 مسابقه لیگ لهستان موفق به ثبت 3 گل شده بود و در پلی‌آف لیگ اروپا نیز با 2 گل و 2 پاس گل آمار درخشانی بر جای گذاشته بود، پس از ناکامی در گلزنی طی دو مسابقه اخیر برابر یاگیلونیا و راکوف، با انگیزه‌ای بالا پا به میدان گذاشت تا دوباره برای آبی‌پوشان پوزنان گلزنی کند.

در دقیقه 14 مسابقه، صیادمنش با نفوذ از جناح چپ و شوت پای راست شانس خود را امتحان کرد که گلر گورنیک با نوک انگشتان توپ را راهی کرنر کرد و مانع از گلزنی دوباره‌اش در لیگ اکستراکلاسا شد، اما درخشش ستاره ایرانی در دقیقه 36 به ثمر نشست.

2536515

روی ارسال پاتریک والمارک و دفع ناقص دروازه‌بان میزبان، صیادمنش با ضربه سر هوشمندانه و چیپ، مدافع و دروازه‌بان حریف را مغلوب کرد تا گل اول لخ پوزنان را ثبت کند و یارانش را با برتری راهی رختکن کند که این چهارمین گل فصل اللهیار در لیگ اکستراکلاسا بود.

با آغاز نیمه دوم، صیادمنش در دقیقه 48 بار دیگر در موقعیت گلزنی قرار گرفت که پاس در عرض برای او در آخرین لحظه توسط مدافع گورنیک قطع شد.

اللهیار که در طول 62 دقیقه حضورش در زمین ستاره هجومی تیمش بود، در این دقیقه با تصمیم نیلس فردریکسن جای خود را به بنگتسون داد، اما پس از آن، برتری و صدرنشین تیمش از دست رفت.

2536514

پس از خروج وینگر ایرانی، گورنیک زابژه جلو کشید و با درخشش اریک پرکوپ، مهاجم تعویضی خود، طی 4 دقیقه بازی را برگرداند. پرکوپ در دقایق 76 و 80 دو بار دروازه لخ پوزنان را باز کرد تا یک کامبک زودهنگام را رقم بزند که تلاش شاگردان فردریکسن در دقایق پایانی برای جبران بی‌ثمر بود تا این بازی با برتری دو بر یک گورنیک زابژه تمام شود و یاران صیادمنش نخستین باخت فصل را تجربه کنند.

با این نتیجه نوار پیروزی‌های پیاپی لخ پوزنان پاره شد و این تیم نخستین شکست لیگ داخلی خود را پس از 6 ماه تجربه کرد تا با 16 امتیاز رتبه اول را به گورنیک زابژه واگذار کند و درخشش انفرادی صیادمنش نیز با تلخی از دست رفتن صدر جدول همراه شود.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
11اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار