کد: 240711501 مرداد 1405 ساعت 16:59

تارتار و آقا کریم تیم شدند (عکس)

کادرفنی پرسپولیس با حضور شش مربی تشکیل شده و آماده اردوی ترکیه است.
تارتار و آقا کریم تیم شدند (عکس)

به گزارش "ورزش سه"، این فصل کادرفنی تیم پرسپولیس با حضور مهدی تارتار به عنوان سرمربی و کریم باقری، وحید فاضلی، علیرضا محمد، رضا جباری و حسین اینانلو به عنوان دستیاران سرمربی تشکیل شده است. سرخپوشان همچنین دو آنالیزور در کادرفنی خود دارند و دکتر علیرضا حقیقت هم به عنوان پزشک تیم پرسپولیس فعالیت خود را آغاز کرده است.

نکته جالب اینکه در ابتدا گفته می‌شد کریم باقری حاضر نیست که در کادرفنی مهدی تارتار حضور داشته باشد اما این مربی با تواضع و همدلی نسبت به پرسپولیس، اعلام کرد که چنین خبری صحت ندارد و به کادرفنی قرمزها ملحق شد تا نشان دهد شرایط او با سایر چهره‌ها متفاوت است و تارتار نیز تا لحظه تمدید قرارداد، پیگیری لازم را از مدیران باشگاه پرسپولیس انجام داد.

حالا این دو که سابقه بازی در تیم پرسپولیس را هم دارند، ارتباط خوبی نیز با یکدیگر برقرار کرده‌اند و پیش از سفر به ترکیه نیز در کنار یکدیگر قرار داشتند. تمرینات این روزهای پرسپولیس نیز با تقسیم وظایف پیش می‌رود و تارتار نیز همیشه مشورت و کمک لازم را از کریم باقری گرفته و از تجربه او در این زمینه استفاده می‌کند.

2506991

هواداران پرسپولیس امیدوارند که این تیم بتواند باتوجه به حضور بازیکنان سابق این تیم و ساخت نسل جدید، نتایج لازم را کسب کند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
15اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار