کد: 240713401 مرداد 1405 ساعت 19:09

گلر سابق پرسپولیس، جانشین احتمالی خلیفه

دروازه‌بان پیشین سرخ پوشان مدنظر آلومینیوم اراک قرار گرفته است.
گلر سابق پرسپولیس، جانشین احتمالی خلیفه

به گزارش "ورزش سه"، آلومینیوم اراک در حالی روز گذشته ترکیب جدید هیئت مدیره و مدیرعامل خود را شناخت و احتمالا تا ساعاتی دیگر هم برای نیمکت خود تعیین تکلیف کند که سعی در جذب بازیکن برای پر کردن جای خالی نفرات جدا شده دارد.

با وجود اینکه مباحثی مبنی بر اینکه احتمال بازگشت خلیفه به آلومینیوم تا نیم‌فصل در صورت بسته ماندن پنجره نقل و انتقالاتی آبی‌ها وجود دارد، اما گفته می‌شود مهرشاد اسدی، گلر سابق پرسپولیس و فصل قبل پارس جنوبی جم هم مدنظر اراکی‌ها است.

مهرشاد اسدی 24 ساله که فصل گذشته عملکرد خوبی در پارس جنوبی جم داشت، مثل خلیفه تجربه حضور در رده‌های پایه پرسپولیس و اضافه شدن به تیم بزرگسالان را دارد، اما مدنظر آلومینیوم بوده و ممکن است راهی این تیم شود.

تکلیف نیمکت آلومینیوم اراک به‌زودی مشخص می‌شود و احتمالا رونمایی بازیکنان جدید این تیم نیز بلافاصله انجام خواهد شد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
6اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار