کد: 240766804 مرداد 1405 ساعت 11:49247 بازدید

پایان کار گلر آینده‌دار در اراک؛

خلیفه خداحافظی کرد و به استقلال رفت

دروازه‌بان سه فصل اخیر آلومینیوم با انتشار پستی در صفحه شخصی خود، رسما پایان کارش در جمع اراکی‌ها را اعلام کرد.
خلیفه خداحافظی کرد و به استقلال رفت

به گزارش "ورزش سه"، محمد خلیفه با انتشار یک استوری و متن احساسی در صفحه شخصی‌اش، به حضور خود در ایرالکو پایان داد تا با این پیام رسمی، خبر جدایی‌اش از این تیم قطعی شود و صفحه جدیدی در فوتبال خود با انتقال به استقلال باز کند.

این دروازه‌بان ملی‌پوش و جوان که شب گذشته توسط استقلال رونمایی شد، با انتشار این پیام، از روزهای حضور خود در اراک یاد کرد و از تمام اعضای باشگاه و هواداران تشکر نمود تا جدایی‌اش از جمع اراکی‌ها شکل رسمی به خود بگیرد.

خلیفه طی دو فصل اخیر گلر اصلی آلومینیوم اراک بود که هیچ مسابقه‌ای را از دست نداد و حالا امیدوار است با باز شدن پنجره استقلال بتواند برای این تیم به میدان برود.

متن کامل پیام خداحافظی محمد خلیفه با باشگاه و هواداران آلومینیوم اراک به شرح زیر است:
«هر آغازی، پایانی دارد و امروز وقت خداحافظی با باشگاهی است که لحظات ارزشمند زیادی را در آن تجربه کردم.
از مدیریت، کادر فنی، هم‌تیمی‌ها، کارکنان باشگاه و مهم‌تر از همه هواداران عزیز آلومینیوم اراک که همیشه با حمایت و محبتشان کنارم بودند، صمیمانه تشکر می‌کنم.
پوشیدن پیراهن آلومینیوم برای من افتخار بزرگی بود و خاطرات این روزها همیشه در قلبم خواهد ماند.
برای باشگاه بزرگ آلومینیوم اراک و هواداران وفادارش، آرزوی موفقیت، سلامتی و بهترین‌ها را دارم.»

2507875
تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
48اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار