کد: 240774904 مرداد 1405 ساعت 17:47

چادرملو پیگیر سهمیه آسیایی

ورود معاون اول رئیس جمهور به پرونده جنجالی

طبق گزارشی که منتشر شده معاون اول رئیس جمهور و وزیر ورزش به پرونده جنجالی چادرملو و گل‌گهر سیرجان ورود کرده‌اند.
ورود معاون اول رئیس جمهور به پرونده جنجالی

به گزارش “ورزش سه” معرفی زودهنگام گل‌گهر سیرجان به‌عنوان نماینده ایران در لیگ قهرمانان آسیا 2، حالا به یکی از جنجالی‌ترین پرونده‌های فوتبال ایران در هفته‌های اخیر تبدیل شده است؛ موضوعی که پس از اعتراض باشگاه چادرملو، پای معاون اول رئیس‌جمهور و وزارت ورزش را هم به میان کشید.

ماجرا از جایی آغاز شد که فدراسیون فوتبال پیش از مشخص شدن نهایی نماینده ایران، نام گل‌گهر سیرجان را به کنفدراسیون فوتبال آسیا ارسال کرد. این تصمیم در شرایطی رقم خورد که چادرملوی اردکان در رقابت با گل‌گهر و پرسپولیس شرایط بهتری برای کسب سهمیه داشت و همین موضوع باعث اعتراض باشگاه اردکانی شد.

پس از اعلام رسمی AFC و انتخاب گل‌گهر، چادرملو با ارسال نامه‌ای به محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور، نسبت به روند طی‌شده اعتراض کرد و در این نامه شرحی از اتفاقات رخ‌داده و نحوه معرفی نماینده ایران ارائه داد.

عارف نیز این درخواست را برای بررسی بیشتر به وزارت ورزش و جوانان ارجاع داد و از احمد دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان، خواست موضوع را پیگیری کند. آنطور که تسنیم گزارش داده، وزیر ورزش نیز دستور بررسی دلایل معرفی زودهنگام گل‌گهر سیرجان به جای چادرملو را صادر کرده است.

نکته مهم این پرونده به تاریخ مکاتبات فدراسیون فوتبال بازمی‌گردد. کنفدراسیون فوتبال آسیا در تاریخ ۲۰ خرداد گل‌گهر را به‌عنوان نماینده ایران در لیگ قهرمانان آسیا 2 معرفی کرد. در همان زمان برخی مسئولان فدراسیون اعلام کردند که AFC دچار اشتباه شده و هنوز تیمی به شکل قطعی معرفی نشده است.

اما با گذشت زمان مشخص شد که اقدام کنفدراسیون فوتبال آسیا بر اساس نامه ارسالی فدراسیون ایران بوده است. چرا که هدایت ممبینی، دبیرکل فدراسیون فوتبال، در تاریخ ۴ خرداد و پیش از تعیین تکلیف نهایی، نام نماینده ایران را به AFC اعلام کرده بود؛ اقدامی که حالا باعث شکل‌گیری اعتراض‌های گسترده و ورود نهادهای بالاتر برای بررسی این موضوع شده است.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
3اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار