کد: 240942212 مرداد 1405 ساعت 14:407.4K بازدید

گوهری با صنعت نفت بست؛

شروع پرانرژی آبادان در لیگ برتر: گلر پرسپولیس آمد

باشگاه صنعت نفت آبادان از امضای قرارداد با دروازه‌بان سابق پرسپولیس و پیکان خبر داد.
شروع پرانرژی آبادان در لیگ برتر: گلر پرسپولیس آمد

به گزارش "ورزش سه"،باشگاه صنعت نفت آبادان که دو روز قبل محمد نوری را به‌عنوان سرمربی جدیدش انتخاب کرد، اکنون شروع موفقی در نقل و انتقالات تابستانی داشت و با احمد گوهری که پیشتر هم برای این تیم به میدان رفته بود، قرارداد امضاء کرد.

احمد گوهری که در دوره قبلی حضورش در صنعت نفت آبادان عملکرد درخشانی داشت و با نمایش خود در جمع شاگردان علیرضا منصوریان مورد توجه پرسپولیس قرار گرفت و به جمع سرخ پوشان پایتخت اضافه شد، دوباره برزیلی‌ها را برای ادامه فوتبال خود انتخاب کرده تا در چارچوب دروازه این تیم قرار بگیرد.

احمد گوهری که پس از دوران حضورش در پرسپولیس، یک فصل درخشان در آلومینیوم اراک و یک سال موفق در استقلال خوزستان سپری کرد و همچنین در لیگ ۲۵ برای پیکان به میدان رفته بود، اکنون مسیر جدیدی را برای خود انتخاب کرد و تبدیل به نخستین خرید صنعت نفت شد.

گوهری که سابقه بازی در نفت مسجدسلیمان و سایپا را هم در کارنامه دارد، بعد از دو سال و نیم عضویت در پرسپولیس طی سه سال اخیر به ترتیب برای آلومینیوم، استقلال خوزستان و پیکان به میدان رفته بود که پس از فسخ قراردادش با خودروسازان مقصد جدیدی را انتخاب کرد و با صنعت نفت آبادان به توافق نهایی دست یافت.

آبادانی‌ها پس از صعود به لیگ برتر سعی در بستن تیمی قدرتمند در فاصله کوتاه تا شروع بازی‌ها دارند که با جذب احمد گوهری نشان دادند به دنبال عملکرد موفق در نقل و انتقالات تابستانی و تقویت تیم خود هستند.

گوهری در حالی راهی صنعت نفت شد که پیشنهادهایی از پرسپولیس، مس شهربابک و … داشت، اما در نهایت به صنعت نفت پیوست.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
14اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار