کد: 240964514 مرداد 1405 ساعت 05:158.8K بازدید

هدفم بازگشت به خانه و بازی برای بارسلوناست

سرخی دومینگز، مدافع مرکزی ۲۱ ساله و پرورش‌یافته در آکادمی لاماسیا، تابستان گذشته پس از انجام نخستین بازی خود برای بارسلونا زیر نظر هانسی فلیک، جدایی از جمع آبی‌اناری‌ها را برگزید.
هدفم بازگشت به خانه و بازی برای بارسلوناست

به گزارش "ورزش سه"، او با قراردادی به ارزش ۱.۲ میلیون یورو به دینامو زاگرب پیوست تا فرصت بیشتری برای بازی در رده حرفه‌ای به دست آورد؛ تصمیمی که بسیار موفقیت‌آمیز بود. او در این فصل ۴۱ بازی انجام داد، قهرمانی لیگ و جام حذفی کرواسی را کسب کرد و در تیم منتخب فصل جای گرفت. با این حال، او کماکان رویای بازگشت به بارسلونا را در سر می‌پروراند.

دومینگز در گفت‌وگو با رسانه‌ها توضیح داد که ابتدا قصد حضور در دسته دوم اسپانیا را داشته، اما تماس آلبرت کاپیاس، مدیر سابق لاماسیا و مسئول کنونی آکادمی دینامو، مسیر شغلی او را تغییر داد.

2510687

 همچنین صحبت با دنی اولمو و الگوبرداری از مسیر او که پس از درخشش در دینامو و لاپپزیش به بارسا بازگشت، نقش پررنگی در این انتخاب داشت. دومینگز تاکید کرد که هدف نهایی‌اش بازی دوباره در خانه است و برای رسیدن به آن تلاش خواهد کرد. بارسلونا نیز علاوه بر دریافت مبلغ انتقال، درصدی از فروش آینده او را در اختیار دارد.

این مدافع جوان شباهت سبک بازی ۴-۳-۳ و فشار از بالا در دینامو و بارسا را عامل تسهیل انطباق خود دانست و افزود که بازی در کرواسی باعث پیشرفت او در نبردهای تن به تن، تهاجم و امور دفاعی شده است. او همچنین از تقابل احتمالی با بارسلونا در لیگ قهرمانان و رویارویی با دوستانش ابراز علاقه کرد. دومینگز پیشرفت خیره‌کننده هم‌تیمی‌های سابق خود، پائو کوبارسی و لامين یامال، را شگفت‌انگیز خواند و امیدوار است با ادامه رشد در زاگرب، روزی مانند اولمو به بارسلونا بازگردد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
6اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

هدفم بازگشت به خانه و بازی برای بارسلوناست | ورزش سه