
به گزارش "ورزش سه"، کمتر از یک ماه تا شروع مسابقات حساس و مهم والیبال قهرمانی آسیا که قرار است در کشور ژاپن و شهر فوکوئوکا برگزار شود، باقی مانده و تقریباً همه تیمها تمرینات خود را آغاز کردهاند.
تیم ملی والیبال ایران نیز از هفته قبل تمرینات خود را زیر نظر توماس توتولو آغاز کرده و از چند روز پیش با حضور روبرتو پیاتزا، سرمربی تیم، کار خود را ادامه داده است. بازیکنان نیز با فراموشی لیگ ملتهای والیبال و با انگیزه در حال تمرین کردن هستند.
یکی از ارکان موفقیت احتمالی تیم ملی والیبال ایران در آسیا میتواند دریافت اول مطمئن باشد. تیم ملی در بازیهای لیگ ملتهای والیبال اصلاً در این بخش خوب کار نکرد و به جز محمدرضا حضرتپور، لیبرو تیم، که در این بخش عملکرد خوبی داشت، بقیه بازیکنان آمار ناامیدکنندهای داشتند.
با توجه به اینکه مشخص شده بازیکن جدیدی در پست دریافتکننده قدرتی به تیم ملی والیبال ایران اضافه نخواهد شد، باید از همین حالا تیم ملی روی این بخش تمرکز و کار بیشتری داشته باشد تا در قهرمانی آسیا مقابل تیمهایی نظیر چین، کره جنوبی، قطر و ژاپن دچار مشکل نشود.