کد: 241179724 مرداد 1405 ساعت 01:365K بازدید

جو احساسی استقلال: تقدیم برد به هوادار و تعارف بازوبند!

روزبه بعد از سوت کاپیتان استقلال شد

بعد از سوت‌ پایان بازی با مس شهربابک استقلالی‌ها صحنه‌های احساسی در ورزشگاه شهرقدس خلق کردند.
روزبه بعد از سوت کاپیتان استقلال شد

به گزارش ورزش سه، بعد از سوت پایان مسابقه صحنه‌های جالبی در شهرقدس اتفاق افتاد و استقلالی‌ها که از برد پرگل و قاطعانه‌ای که داشتند حسابی سرحال آمده بودند به سمت هواداران رفتند و از حضورشان در ورزشگاه شهدا تشکر کردند. در مسیر حرکت بازیکنان و کادرفنی به سمت سکوها سهراب بختیاری‌زاده جملات جالبی به زبان آورد و خطاب به بازیکنانش گفت: وظیفست برای این هواداران، هر کاری کردید برای این‌ها کردید و بعد از آن با حرکاتی که با دست انجام می‌داد و جملاتی که زبان می‌آورد اولین برد تیمش را به هواداران استقلال تقدیم کرد.

در ادامه این صحنه‌های احساسی، صالح حردانی کاپیتان استقلال در بازی روز گذشته مقابل مس شهربابک زمانی که روزبه چشمی به حلقه خوشحالی بازیکنان اضافه شد تلاش کرد تا بازوبند کاپیتانی را روی بازوی او ببند و روزبه با لبخندی که روی لب داشت صالح را در آغوش کشید و از او خواست تا بازوبند را همراه خودش داشته باشد.

2514378
2514379

چنین برد روحیه‌بخشی برای استقلالی‌ها شرایطی را در تیم‌شان ایجاد کرد که در روزهای آینده با یکدلی بیشتر و تمرکز بالاتری در تمرینات حاضر شوند و به طور قطع کار سهراب را برای ساختن و آماده‌سازی تیم جوانش در هفته‌های تاثیرگذار ابتدایی راحت‌تر خواهد کرد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
19اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار