کد: 243250407 مهر 1405 ساعت 00:321.2K بازدید

بلژیک ۰-۱ فرانسه | جادوی اولیسه برای دومین برد زیزو

مایکل اولیسه با گلی فرانسه را در دیدار مقابل بلژیک به پیروزی ۱-۰ رساند.
بلژیک ۰-۱ فرانسه | جادوی اولیسه برای دومین برد زیزو

به گزارش "ورزش سه"، مایکل اولیسه که به‌عنوان بازیکن تعویضی وارد زمین شده بود، با یک حرکت تماشایی در دقایق پایانی، پیروزی ۱-۰ فرانسه مقابل بلژیک در لیگ ملت‌های اروپا را رقم زد. این نتیجه باعث شد فرانسه تعداد پیروزی‌های متوالی خود برابر بلژیک را به شش مسابقه برساند.

شروع بازی با کمی تأخیر همراه بود و ابتدا هر دو تیم در تونل ورزشگاه منتظر نگه داشته شدند، اما با آغاز مسابقه، بلژیک خیلی سریع حمله کرد و براندون مخله در کمتر از دو دقیقه نخست با ضربه سر دروازه فرانسه را تهدید کرد که ضربه‌اش مهار شد. در سوی مقابل، لوکاس داکنیا، هافبک تازه‌وارد فرانسه، به تیمش کمک کرد کنترل بیشتری روی جریان بازی داشته باشد. 

با این حال، بازی بدون گل باقی ماند؛ دزیره دوئه پس از حرکتی زیبا و عبور از مدافعان وارد محوطه جریمه بلژیک شد، اما ضربه‌اش به تیر افقی برخورد کرد. این وینگر سپس استبان لپول را در موقعیت خوبی قرار داد، اما مهاجم فرانسه که نخستین بازی‌اش در ترکیب اصلی را تجربه می‌کرد، ضربه‌اش را مستقیم به سنه لامنس زد.

شیاطین سرخ نیز همچنان تهدید خود را حفظ کرده بودند. کوین دی‌بروینه پس از اینکه ضربه ادواردو کاماوینگا در سمت دیگر زمین بلوکه شد، از نزدیکی خط میانی شوتی جسورانه زد که با فاصله از کنار دروازه به بیرون رفت. فرانسه درست پیش از رسیدن بازی به دقیقه ۳۰ به گل نزدیک شد؛ لامنس ابتدا ضربه ایستگاهی مگنس اکلیوش را دفع کرد و سپس ضربه دوم لپول را هم مهار کرد. 

سپس رومئو لاویا ضربه پیر کالولو را از روی خط دروازه برگشت داد. در ادامه میکا گوتس و دی‌بروینه هم برای بلژیک ضرباتی زدند که راهی به چارچوب نداشتند تا نیمه اول با وجود ۱۴ شوت، بدون گل به پایان برسد.

2542811

پس از شروع نیمه دوم نیز هر دو تیم با همان انگیزه به میدان برگشتند و فرانسه عملکرد بهتری داشت. دوئه با ضربه‌ای کات‌دار تا آستانه گلزنی پیش رفت، اما توپ با فاصله‌ای بسیار کم از کنار دروازه بیرون رفت. سپس داکنیا با یک شوت فوق‌العاده از راه دور حتی به گل نزدیک‌تر شد، اما ضربه او به تیر دروازه برخورد کرد. یوری تیلمانس در ادامه ضربه آکلیوش را بلوکه کرد و لپول نیز در ریباند، توپ را به بیرون زد؛ آن هم پس از اینکه یک ضربه زیبای دیگر از دوئه توسط لامنس مهار شده بود.

حرکات تماشایی دوئه باز هم برای فرانسه نتیجه‌ای نداشت. ضربه او پس از برخورد به مدافعان تغییر مسیر داد، اما لامنس آن را در اختیار گرفت. چند لحظه بعد، بلژیک نزدیک بود از این موقعیت استفاده کند، اما دیگو مورِیرا ضربه‌اش را به بیرون زد. مایک مانیان نیز مجبور شد در ادامه با واکنشی خوب، ضربه دودو لوکباکیو، بازیکن تعویضی بلژیک، را مهار کند؛ او پس از یک حرکت سریع وارد محوطه جریمه فرانسه شده بود. سپس تیلمانس در حالی که بلژیک فشار می‌آورد، یک شوت از راه دور زد که به هدف نرسید.

لوکباکیو بار دیگر در موقعیت مناسبی قرار گرفت، اما این بار هم مانیان مقابل او ایستاد. در سمت دیگر، ماکسنس لاکروا ضربه شارل دکتلاره را بلوکه کرد.

اما در نهایت این مایکل اولیسه بود که در دقیقه ۸۸ سرنوشت بازی را تعیین کرد. او با حرکتی تماشایی توپ را به سمت زمین بلژیک پیش برد و سپس با ضربه‌ای دقیق، توپ را به گوشه پایین دروازه فرستاد تا فرانسه پس از دو بازی، به‌تنهایی در صدر گروه A1 قرار بگیرد.

2542812

این نتیجه روند شکست‌ناپذیری فرانسه در بازی‌های خارج از خانه را به شش مسابقه رساند و در عین حال، به روند شش بازی بدون شکست بلژیک در دیدارهای خانگی پایان داد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
7اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار