کد: 241211525 مرداد 1405 ساعت 13:36645 بازدید

یک لحظه غافلگیری مقابل غول چچنی؛

فایتر ایرانی چطور در راند اول ناک اوت شد؟

امیر علی اکبری در شرایطی که یک قدم تا کسب کمربند قهرمانی فاصله داشت، در همان راند اول مقابل حریف روس خود ناک اوت شد.
فایتر ایرانی چطور در راند اول ناک اوت شد؟

به گزارش "ورزش سه"، سال هاست که امیر علی اکبری به عنوان تنها ورزشکار شناخته شده ایرانی در رشته MMA و در سازمان های مختلف و معتبر مبارزه می کند. او شب گذشته بعد از اینکه چند روزی در کنفرانس های قبل از مبارزه شرکت می کند، در رویداد ACA برای کسب کمربند قهرمانی سنگین‌وزن این سازمان به مصاف علیخان واخائف، قهرمان فعلی این وزن رفت و با ناک‌اوت مغلوب مبارز اهل چچن شد.

علی‌اکبری در شرایطی وارد این مبارزه شد که پیش از این 16 پیروزی و چهار شکست در کارنامه خود داشت. در سوی مقابل، واخائف با 15 پیروزی و سه شکست در MMA و دو قهرمانی در سازمان ACA، مدافع عنوان قهرمانی سنگین‌وزن این سازمان بود.

اما شرایط سخت تری از چیزی پیش رفت که امیر علی اکبری و مربی اش علیرضا استکی تصورش را می کردند. فایتر ایرانی در راند نخست مبارزه، در یک لحظه غافلگیرکننده با ضربه واخائف به زمین افتاد و داور پس از ادامه حملات مبارز چچنی، مبارزه را متوقف کرد تا علی‌اکبری در فاصله یک دقیقه و 19 ثانیه به پایان راند اول 5 دقیقه‌ای، با ناک‌اوت شکست بخورد.

2515010
2515009
2515011

اولین واکنش علی اکبری به این شکست در قفس مبارزه اینطور بود: "بعضی وقت‌ها روز و شب برای تو نیست. خیلی برای این مبارزه آماده بودم، اما نشد و شرمنده همه شدم."

علیرضا استکی، مربی علی اکبری هم درباره این شکست گفت: " یک اتفاق باعث شکست امیر شد. این مسابقه بسیار سخت بود و پیش از مبارزه نیز گفته بودم که فقط با یک اتفاق ممکن است نتیجه به نفع حریف رقم بخورد. نباید فراموش کنیم که واخائف مبارزی بسیار قدرتمند و صاحب کمربند سنگین‌وزن ACA بود و در کشور خودش و مقابل هوادارانش مبارزه می‌کرد. امیر شروع خوبی داشت و در ادامه نیز مبارزه را اداره کرد، اما در یک لحظه غافلگیر شد. او یک مُشت اتفاقی دریافت کرد و تعادلش را از دست داد."

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
2اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار