کد: 242213026 مرداد 1405 ساعت 09:404.1K بازدید

پیاتزا و یک تصمیم غیرمنتظره در تیم ملی

روبرتو پیاتزا در آخرین فهرست تیم ملی والیبال ایران، هر سه بازیکنی را که سابقه کسب عنوان ارزشمندترین بازیکن جوانان جهان را دارند کنار گذاشت تا هیچ‌کدام از آنها در قهرمانی آسیا حضور نداشته باشند.
پیاتزا و یک تصمیم غیرمنتظره در تیم ملی

به گزارش "ورزش سه"، روبرتو پیاتزا، سرمربی تیم ملی والیبال ایران، تنها پانزده بازیکن را جهت اردوی نهایی در روسیه در نظر گرفت و سیزده بازیکن نیز کنار گذاشته شدند.

در بین خط‌خورده‌ها اما اتفاق عجیبی رخ داد و سه بازیکنی که سابقه ارزشمندترین بازیکن جوانان جهان در سه دوره مختلف را داشتند، از تیم ملی والیبال ایران کنار گذاشته شدند.

امیرحسین اسفندیار، دریافت‌کننده قدرتی که در سال ۲۰۱۹ عنوان ارزشمندترین بازیکن جوانان جهان را کسب کرد، امیرمحمد گلزاده، قطر پاسور که در سال ۲۰۲۳ این عنوان را به دست آورد و سید متین حسینی که در سال ۲۰۲۵ ارزشمندترین بازیکن جوانان جهان شد، توسط روبرتو پیاتزا کنار گذاشته شدند و در قهرمانی آسیا حضور نخواهند داشت.

شاید روبرتو پیاتزا حداقل یکی از آنها را می‌توانست در لیست قرار دهد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
4اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

پیاتزا و یک تصمیم غیرمنتظره در تیم ملی | ورزش سه