
به گزارش "ورزش سه"، تیم والیبال دینامو لو در اولین بازی از دو بازی دوستانه برنامهریزیشده، تیم ملی کوبا را در زمین خانگی خود دیروز با نتیجه ۳ بر ۲ شکست داد.
کوباییها در ستها با نتیجه ۲-۱ پیش بودند، پس از آن کروز، سرمربی تیم کوبا، بازیکنان کلیدی خود، کریستین توندیکه، خوزه ماسو، روبرتلندی سیمون و میگل لوپز را از زمین بیرون کشید. پس از ست چهارم، مارلون یانت و رومن گارسیا از زمین بیرون رفتند.
بهترین امتیازآور این مسابقه، بازیکن دینامو-لو، رومن موراشکو، بود که ۲۲ امتیاز کسب کرد. او ۴۹ درصد از حملات خود را به امتیاز تبدیل کرد (۱۸ از ۳۷ حمله، ۱۰ توپ از دست رفته)، سه امتیاز سرویس و یک دفاع انجام داد.
شایان ذکر است که اوسنیل مرگارخو، قدرتیزن کوبایی، در این مسابقه برای تیم دینامو-لو بازی کرد. او ۱۶ امتیاز کسب کرد.
امروز هم، دینامو-لو و تیم ملی کوبا دومین بازی دوستانه خود را در شهر سوسنووی بور برگزار خواهند کرد. سپس تیم جزیره آزادی به اوفا سفر خواهد کرد و در آنجا با تیمهای ملی روسیه، ایران و بلاروس دیدارهای دوستانهای برگزار خواهد کرد.
بازی دوستانه
دینامو-لو (سوسنووی بور) – تیم ملی کوبا – ۳:۲ (۲۱:۲۵، ۲۵:۲۳، ۲۱:۲۵، ۲۵:۱۵، ۱۵:۱۲)
امتیازآورترین بازیکنان این دیدار:
موراشکو (۲۲)، بیریوکوف (۱۶)، مرگارخو (۱۶) برای دینامو
میگل لوپز (۱۰)، ماسو (۱۰) برای تیم ملی والیبال کوبا