کد: 242394502 شهریور 1405 ساعت 17:11708 بازدید

لیگ برتر والیبال بر سر یک دوراهی تعیین کننده

نشست هیات رئیسه سازمان لیگ امروز با حضور رئیس فدراسیون و اعضای آن برگزار شد و مباحث زیادی درباره نحوه برگزاری لیگ برتر مردان سال جاری انجام گردید و در نهایت دو پیشنهاد به عنوان جمع بندی اعلام شد.
لیگ برتر والیبال بر سر یک دوراهی تعیین کننده

به گزارش "ورزش سه"، این جلسه هیات رئیسه سازمان لیگ فدراسیون والیبال از ساعت ۱۱ با حضور سید میلاد تقوی رئیس فدراسیون، امیرحسین منظمی دبیرکل، جبار قوچان‌نژاد و نادر انصاری رئیس و دبیر سازمان لیگ و کندری نماینده وزارت ورزش و جوانان آغاز شد.

رضا علی اسفندیاری، مرتضی هداوندی، مسعود یزدان‌پناه، سیف الله ترابی، علی شاکری، وحید پورکاشیان، مریم حسابی، بهروز عطایی، جمشید حمیدی، سرگل علیزاده، عبدالرضا علیزاده، کامران شریفی، عماد مرتضوی، مژده علیزاده و آیدا علیایی دیگر شرکت کنندگان در این نشست بودند.

بررسی و تصمیم گیری درخصوص تعداد تیم‌های شرکت کننده در لیگ برتر، نحوه قرعه‌شکی لیگ برتر، شیوه برگزاری لیگ برتر و بررسی ماده ۱۵-۲-۳ آئین نامه ضمانت نامه بانکی معتبر از جمله موضوعات دستور کار این نشست بود که حدود ۱۵۰ دقیقه طول کشید.

نحوه برگزاری لیگ برتر مردان سال جاری از جمله موضوعات این نشست بود که مباحث زیادی را به دنبال داشت و در نهایت دو روش زیر به عنوان پیشنهاد مطرح شد تا در نشست مدیران عامل باشگاه‌ها و مربیان لیگ برتری ارائه و درباره آن تصمیم گیری شود:

برگزاری مرحله مقدماتی در یک گروه ۱۶ تیمی و پیگیری مسابقات با دو بازی در هفته
برگزاری مرحله مقدماتی در دو گروه هشت تیمی و پیگیری مسابقات با یک بازی در هفته

همچنین شروع لیگ برتر والیبال مردان روز یکشنبه ۲۶ مهرماه تعیین شد و مسابقات تا پایان فروردین‌ماه سال ۱۴۰۶ به پایان برسد. بر این اساس در پایان این رقابت‌ها در هر صورت چهار تیم امسال از لیگ برتر مردان سقوط می کنند و سال آینده دو تیم برتر لیگ دسته یک سهمیه ورود به این مسابقات به دست می آورند.

اگر به دلایل غیر قابل پیش بینی لیگ برتر امسال به پایان نرسد، مبنای معرفی تیم به مسابقات برون مرزی باشگاهی، صدرنشینی در جدول است. همچنین فدراسیون والیبال در زمان‌های خاص و بحرانی مجاز است بر اساس شرایط خاص برای نحوه برگزاری و ادامه مسابقات تصمیم گیری کند.
نشست مدیران عامل و مربیان باشگاه های لیگ برتری با مسئولین فدراسیون نیز سه شنبه هفته آینده دهم شهریور برگزار خواهد شد.

تصمیم گیری درباره سایر موضوعات دستور کار این جلسه نیز به نشست آینده هیات رئیسه سازمان لیگ موکول شد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
1اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار