کد: 242413103 شهریور 1405 ساعت 09:48305 بازدید

ایران را بردیم، دو سال بعد هم به لیگ ملت‌ها می‌رویم

کنستانتین پاناسنکو پس از پیروزی بلاروس مقابل ایران، از هدف این تیم برای رسیدن به لیگ ملت‌ها گفت و تأکید کرد که آنها برای بهبود جایگاه جهانی خود به زمان نیاز دارند.
ایران را بردیم، دو سال بعد هم به لیگ ملت‌ها می‌رویم

به گزارش "ورزش سه"، بازیکن تیم ملی والیبال بلاروس پس از برد مقابل ایران گفت: «بلاروس می‌تواند تا دو سال دیگر در لیگ ملت‌ها باشد؛ برای بهبود رتبه خود به زمان نیاز دارد.»

کنستانتین پاناسنکو، مدافع میانی تیم ملی والیبال بلاروس، برداشت خود را از بازی دوستانه پیروزمندانه مقابل ایران (سه بر دو) در اوفا به اشتراک گذاشت و چشم‌انداز تیم ملی را برای رسیدن به لیگ ملت‌ها ارزیابی کرد. او گفت:
«ما ست اول مقابل ایران را قوی شروع کردیم، اما خوب تمام نکردیم و اشتباهات بیشتری مرتکب شدیم. این منجر به شکست قابل پیش‌بینی شد. سپس بازی خودمان را پیدا کردیم، بازی دفاعی ما تیم را به حرکت درآورد و از آنجا به بعد والیبال نسبتاً خوبی بازی کردیم.»

در مجموع، آیا از عملکرد تیم در اوفا راضی هستید؟
«البته، چشم‌انداز مثبتی وجود دارد، زیرا می‌دانیم که هنوز یک برگ برنده در آستین خود داریم، ولاد بابکویچ. تیم اینجا با مکس شکردو و دانیل سوروکین عملکرد خوبی داشت.»

شما ایران را بردید و مبارزه خوبی با کوبا داشتید. آیا این به معنای آمادگی بلاروس برای پیوستن به لیگ ملت‌ها است؟
«البته، ما واقعاً می‌خواستیم این کار را انجام دهیم و به تلاش برای رسیدن به آن ادامه خواهیم داد. تنها نکته این است که ورود به لیگ ملت‌ها ممکن است کمی طول بکشد، زیرا باید رتبه خود را بهبود بخشیم. اما فکر می‌کنم شما می‌توانید تا دو سال دیگر به خوبی آنجا باشید.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
1اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار