
به گزارش "ورزش سه"، استون اورونوف، ستاره ازبکستانی پرسپولیس در مسابقه اول این تیم در فصل جاری تنها ۳۰ دقیقه و در دیدار دوم مقابل استقلال خوزستان فرصت بازی پیدا کرد. به نظر میرسد این بازیکن هنوز به مرز آمادگی کامل نرسیده و به همین علت مهدی تارتار، سرمربی جدید پرسپولیس هنوز تمایلی به استفاده از او در ترکیب ثابت نشان نداده است. روز گذشته پرسپولیس در یک دیدار مهم و حساس در تبریز برابر تراکتور با یک گل شکست خورد و استون اورونوف در تمام طول این مسابقه روی نیمکت حضور داشت.
اما عصر امروز پرسپولیس در خلال برنامه ریکاوری بعد از بازی خود در یک دیدار دوستانه به مصاف تیم امید این باشگاه به میدان رفت. تیم بزرگسال با دو گل ایگور سرگیف و پوریا شهرآبادی در این بازی به برتری رسید. اما خبر تلخ برای هواداران پرسپولیس، مصدومیت استون اورونوف در این بازی بود. بلافاصله بعد از پایان این دیدار، رسانه باشگاه پرسپولیس اعلام کرد که اورونوف در نیمه اول بازی مصدوم و تعویض شده است.

اما پیگیری ورزش سه از کادر فنی پرسپولیس موید آن است که آسیبدیدگی این بازیکن جدی نبوده و این ستاره ازبکستانی مشکلی برای همراهی پرسپولیس در برنامه فشرده این تیم در شهریور ماه ندارد. در واقع در یکی دو ساعت اخیر اخباری در مورد احتمال غیبت اورونوف در دربی ۱۱ شهریور مقابل استقلال شنیده شده بود، اما مصدومیت این بازیکن چندان جدی نیست و در صورت صلاحدید مهدی تارتار، او میتواند در این بازی به میدان برود. البته فردا و بعد از برگزار انجام آزمایشات گروه پزشکی باشگاه، وضعیت این ستاره ازبکستانی به طور دقیق مشخص خواهد شد. اما بررسی اولیه موید آن است که این مصدومیت استون اورونوف جدی نبود و او مشکلی برای حضور در ترکیب پرسپولیس نخواهد داشت.