کد: 243489118 مهر 1405 ساعت 02:153.4K بازدید

آلن شیرر توضیح داد

رونالدو ریسک کرد، ممکن است مثل مسی نشود!

آلن شیرر اعلام کرد که کریستیانو رونالدو هم مانند رقیبش، لیونل مسی، شایسته خداحافظی باشکوهی از تیم ملی است.
رونالدو ریسک کرد، ممکن است مثل مسی نشود!

به گزارش "ورزش سه"، مسی پس از اینکه در شبی احساسی در بوئنوس آیرس و در آخرین بازی ملی خود برای آرژانتین مقابل بنین گلزنی کرد، گفت که احساس «قدردانی، غرور و آرامش» دارد.

این گل، صدوبیست‌وششمین گل ملی مسی بود که در دویست‌وهشتمین بازی او برای تیم ملی به ثمر رسید. بیش از ۸۵ هزار هوادار در ورزشگاه حضور داشتند تا برای آخرین بار او را با پیراهن تیم ملی آرژانتین تماشا کنند.

مسی در ۳۹ سالگی همچنان در سطح باشگاهی به درخشش خود برای اینتر میامی ادامه خواهد داد. با این حال، رقیب او، کریستیانو رونالدو، اخیراً با شرایطی کاملاً متفاوت روبه‌رو شده و از ترکیب تیم ملی پرتغال کنار رفته است.

2546199

آیا رونالدو هم خداحافظی شایسته‌ای خواهد داشت؟

آلن شیرر در مصاحبه‌ای گفت که رونالدو ممکن است با اتفاقات اخیر، شانس خود برای داشتن یک مراسم خداحافظی باشکوه را به خطر انداخته باشد. این بازیکن پیشین فوتبال معتقد است که اختلاف رونالدو با ژرژ ژسوس، سرمربی پرتغال، در اوایل همین ماه و به دلیل فرصت بازی نکردن مقابل نروژ، می‌تواند در این زمینه تأثیرگذار باشد.

شیرر گفت:«او که از سرمربی عذرخواهی نکرد، درست است؟ واقعاً برایم سخت است که به این وضعیت رونالدو نگاه کنم. وقتی به عنوان یک بازیکن از دوران اوج خود عبور می‌کنی، سخت‌ترین بخش ماجرا این است که بپذیری دیگر مثل گذشته خوب نیستی. مشخصاً رونالدو دیگر به خوبی دوران اوجش نیست، هرچند سطحی که او در گذشته به آن رسیده بود، باورنکردنی بود.

سخت‌ترین چیزی که باید بپذیری این است که بهترین روزهایت به پایان رسیده‌اند. کنار آمدن با این واقعیت و دست کشیدن از فوتبال، سخت‌ترین بخش ماجراست. من این شرایط را درک می‌کنم، چون خودم هم آن را تجربه کرده‌ام. این اتفاق برای من زمانی افتاد که خیلی جوان‌تر از رونالدو بودم.»

او در ادامه گفت:«فکر نمی‌کنم رفتار رونالدو و اینکه زمین را ترک کرد و بعد هم آن بیانیه را منتشر کرد، تصویر خوبی از او به نمایش گذاشته باشد. می‌دانم که از بازیکنان و هواداران عذرخواهی کرد، اما در آن بیانیه خبری از عذرخواهی از سرمربی نبود.

واقعاً این وضعیت را ناراحت کننده می‌دانم. دوست ندارم چنین چیزی ببینم، چون رونالدو یکی از بزرگ‌ترین بازیکنانی است که در تاریخ فوتبال دیده‌ایم. استعداد او فوق‌العاده است و دیدن چنین شرایطی برایم خوشایند نیست، چون وضعیت خوبی نیست. از طرف رونالدو، احساس ناامیدی و عصبانیت را درک می‌کنم. وقتی به آن سطح از فوتبال رسیده‌ای و ناگهان دیگر نمی‌توانی در همان سطح بازی کنی، شرایط بسیار سخت می‌شود. او اکنون در لیگ عربستان بازی می‌کند و همچنان گل می‌زند و من برای تمام اینها احترام قائلم.

2324120

من اراده، تعهد و تلاش او برای تسلیم نشدن را تحسین می‌کنم. این را درک می‌کنم، اما سخت‌ترین بخش ماجرا این است که بالاخره همه چیز به این نقطه می‌رسد. دیر یا زود، دیگر به خوبی گذشته نخواهی بود. دو بازیکن بزرگ دوران ما، یعنی مسی و رونالدو، هر دو به پایان دوران حرفه‌ای خود نزدیک می‌شوند، اما این پایان در دو مسیر کاملاً متفاوت رقم می‌خورد. 

این واقعاً مایه تأسف است، چون رونالدو هم شایسته خداحافظی‌ای است که مسی چند شب پیش با تیم ملی آرژانتین تجربه کرد و حالا این موضوع برای رونالدو به خطر افتاده است و او با رفتن از تیم ملی ریسک بزرگی کرد. اگر اتفاقات به همین شکل ادامه پیدا کند، ممکن است رونالدو چنین فرصتی نداشته باشد.»

وقفه بعدی بازی‌های ملی در ماه نوامبر خواهد بود و باید دید آیا رونالدو در آن مقطع، تحت هدایت ژرژ ژسوس، به فهرست تیم ملی پرتغال دعوت خواهد شد یا خیر.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
4اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار