کد: 242433204 شهریور 1405 ساعت 00:484.9K بازدید

بازی دوستانه درون گروهی؛

رویارویی مربیان نسل زد پرسپولیس با تارتار

بهادر عبدی و محسن مسلمان، دو هافبک پرسپولیس در دهه ۸۰ و ۹۰، امروز به عنوان رقیب تیم بزرگسالان این تیم در کنار زمین حاضر شدند.
رویارویی مربیان نسل زد پرسپولیس با تارتار

به گزارش "ورزش سه"، پرسپولیس عصر امروز و در جریان برنامه ریکاوری بعد از بازی هفته سوم مقابل تراکتور، برابر تیم امیدهای خود به میدان رفت. این بازی با برتری تیم بزرگسالان و با دو گل ایگور سرگیف و پوریا شهرآبادی به پایان رسید و بازیکنانی که روز گذشته و در مقابل تراکتور غایب بودند، عصر امروز در این بازی به میدان رفتند. اما پیش از شروع مسابقه رسانه رسمی باشگاه پرسپولیس تصاویری از مهدی تارتار سرمربی جدید این باشگاه در کنار دو هافبک قدیمی پرسپولیس منتشر کرده است. 

بهادر عبدی سرمربی تیم امید پرسپولیس، در اواسط دهه ۸۰ و در دوره حضور افشین قطبی راهی این تیم شده و فصلی که این تیم صاحب یک قهرمانی دراماتیک شد، در برخی مسابقات و در پست وینگر و هافبک کناری به میدان رفت. اما محسن مسلمان که در دو مقطع برای پرسپولیس بازی کرد، بازیکن محبوب هواداران این تیم بود و همچنان نیز او طرفداران فراوانی در پایگاه هواداری پرسپولیس دارد. 

2528955

محسن مسلمان که در ابتدای فصل جدید به عنوان دستیار بهادر عبدی در این باشگاه استخدام شده، چهره جذاب این بازی بود و تصویری از او به یادگار در کنار دیگر اعضای کادر فنی بزرگسال به امید پرسپولیس به ثبت رسیده است. پس در واقع این تصویر شامل سه هافبک پرسپولیس در دهه ۷۰، ۸۰ و ۹۰ این باشگاه محسوب می‌شود.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
11اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار