کد: 242480806 شهریور 1405 ساعت 13:59951 بازدید

نیمه دوم با شرایط فیزیکی‌آنها کنار آمدیم:

زنگنه: جنگیدیم و فقط یک شوت کم‌آوردیم

آرمان زنگنه بازیکن باتجربه تیم ملی بعد از شکست مقابل نیوزیلند با ابراز امیدواری درباره روند تیم ملی صحبت کرد.
زنگنه: جنگیدیم و فقط یک شوت کم‌آوردیم

به گزارش ورزش سه، آرمان زنگنه، ملی‌پوش بسکتبال ایران، پس از شکست ۹۳ بر ۹۱ مقابل نیوزیلند، درباره روند این دیدار، تفاوت فیزیکی دو تیم و عملکرد ملی‌پوشان ایران در نیمه دوم صحبت کرد.

زنگنه درباره این دیدار گفت: «فکر می‌کنم در نیمه اول نتوانستیم جلوی نفوذهای آنها را بگیریم و آنها به خوبی این کار را انجام دادند. در نیمه دوم این موضوع را متوقف کردیم، اما وقتی تیمی از غرب آسیا با تیمی از شرق آسیا بازی می‌کند، تفاوت فیزیکی زیادی وجود دارد و سرعت بازی کاملاً متفاوت است.»

وی ادامه داد: «ما به این مسئله عادت نداشتیم، اما در نیمه دوم با آن تطبیق پیدا کردیم. در نهایت نتوانستیم برنده شویم و با اختلاف یک شوت بازی را واگذار کردیم. من به تیمم افتخار می‌کنم. تمام تلاش خود را به کار گرفتیم. البته در مسائلی مانند ریباند می‌توانستیم عملکرد بهتری داشته باشیم، اما جنگیدیم و من به تیمم افتخار می‌کنم.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
3اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار