کد: 242489306 شهریور 1405 ساعت 20:0410.2K بازدید

آغاز حواشی روی سکوها؛

آتش زدن شال فولاد و استقلال: تنش بین هواداران!

تنش بین هواداران فولاد و استقلال پیش از شروع این مسابقه حساس در ورزشگاه فولاد آره‌نا، شدت گرفته است.
آتش زدن شال فولاد و استقلال: تنش بین هواداران!

به گزارش "ورزش سه"، بازی حساس و جذاب فولاد و استقلال در ورزشگاه فولاد آره‌نا تا ساعتی دیگر آغاز می‌شود. استقلال تحت هدایت سهراب بختیاری‌ز‌اده در این فصل شروع فراتر از تصوری را تجربه کرده و با کسب سه پیروزی متوالی، عنوان صدرنشینی را به خود اختصاص داده است. اما فولاد نیز بعد از قبول دو تساوی در دو هفته ابتدایی، در دیدار سوم خود با ارائه نمایشی تماشایی با سه گل از سد صنعت نفت گذشته و به خوبی خودش را برای بازی مهم امروز آماده کرد. اما تا ساعتی دیگر فولاد در هفته چهارم و در ورزشگاه فولاد آره‌نا، پذیرای استقلال تهران خواهد بود. 

در روزهای اخیر حواشی فراوانی در فضای مجازی شکل گرفته و انتشار یک مطلب در یکی از صفحات هواداری فولاد مبنی بر مورد تهدید قرار دادن هواداران استقلال در صورت حضور در ورزشگاه، بر تنش موجود افزوده است. اما حالا در شرایطی که سکوهای استقلالی ورزشگاه فولاد آره‌نا تقریبا پر شده و بخش قابل توجهی از سکوهای فولاد خالی مانده، شاهد انتشار ویدیوهای عجیب از فضای هواداری بین دو تیم هستیم. دقایقی قبل یک ویدیو از آتش زدن یک شال مربوط به فولاد توسط هواداران استقلال منتشر شده که خشم طرفداران فولاد را دوچندان کرده است. 

هفته گذشته و از پایان بازی نفت آبادان و فولاد، شاهد درگیری هواداران پس از مسابقه بودیم و جامعه فوتبال ایران امیدوار است در پایان این دیدار، تنش و درگیری خاصی بین طرفداران این دو تیم رخ ندهد. رامین رضاییان ستاره فولاد، ۴۸ ساعت پیش از هواداران این تیم دعوت کرد به استادیوم اومده و سکوهای در فولاد آره‌نا را پر کنند. البته به نظر می‌رسد با نزدیک شدن ساعت آغاز بازی، شاهد افزایش تعداد حضور تماشاگران خواهیم بود.

البته این عمل از سوی هواداران فولاد نیز انجام شده و دو تیم در حال بروز چنین رفتاری هستند.

2529836
تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
20اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار