
به گزارش "ورزش سه"، قرارداد فعلی دانیلو با فلامینگو در پایان سال جاری به اتمام میرسد اما این مدافع باتجربه در آستانه تمدید قراردادش تا پایان سال ۲۰۲۷ قرار دارد. این مدافع ۳۵ ساله تأیید کرده است که فصل آینده آخرین فصل دوران حرفهای او به عنوان بازیکن خواهد بود. این ستاره سابق یوونتوس تاکنون پنج جام مهم را همراه با این تیم به دست آورده و در فینال کوپا لیبرتادورس نیز با به ثمر رساندن گل سرنوشتساز، نقش مهمی در قهرمانی فلامینگو داشت.
دانیلو توضیح داد که پیش از آن که بتواند با مدیران این باشگاه برای برنامهریزی آخرین قرارداد دوران حرفهای فوتبالش بنشیند، بخش زیادی از انرژی بدنیاش را صرف حضور در تیم ملی کرده بود. دانیلو در یک نشست خبری در کمپ تمرینی نینیو دو اوروبو گفت: «در سال ۲۰۲۶ زمان بسیار کمی برای فکر کردن و ارزیابی شرایط داشتم. در این میان یک جام جهانی هم برگزار شد.

در ۳۵ سالگی مجبور بودم از نظر بدنی تلاش بسیار زیادی داشته باشم تا بتوانم در سطح مطلوب قرار بگیرم و به خوبی آماده باشم. حالا زمان بیشتری برای فکر کردن با آرامش داشتهام. من و مدیران باشگاه فلامینگو با یکدیگر صحبت کردهایم و امیدوارم سال ۲۰۲۷ سالی باشد که بتوانیم کنار هم باشیم تا آخرین سال دوران حرفهای فوتبالم را بازی کنم.»
این مدافع سابق رئال مادرید و منچسترسیتی تأکید کرد که مذاکرات برای تمدید قرارداد به شکلی مثبت پیش رفته است و هیچ مانعی برای هیچیک از طرفین وجود ندارد. دانیلو درباره هدفش برای پایان دادن به دوران حرفهای در باشگاهی که از کودکی طرفدار آن بوده است، گفت: «خیلی با آرامش با یکدیگر صحبت کردهایم. هر دو طرف تمایل دارند به همکاری ادامه دهند، یک سال زیبای دیگر را رقم بزنیم و سالی داشته باشم که واقعاً بتوانم بگویم این آخرین سال دوران حرفهای من است و در باشگاه محبوبم، در پروژهای که به آن باور داشتم و به خوبی پیش رفته است، دوران حرفهای فوتبالم را به پایان برسانم.
فکر نمیکنم هیچ مانعی وجود داشته باشد که جلوی تحقق این اتفاق را بگیرد و امیدوارم در سال ۲۰۲۷ کنار هم باشیم، دوران حرفهای فوتبالم را در باشگاه فلامینگو به پایان برسانم و اگر خدا بخواهد، یک جام مهم هم به دست بیاوریم. این فوقالعاده خواهد بود.»