کد: 242521007 شهریور 1405 ساعت 21:0241.5K بازدید

۴ اشتباه هولناک و خشم مازیار زارع

کسی در رختکن ملوان زنده نمی‌ماند!

امشب مازیار زارع بقدری از اشتباهات فردی بازیکنانش خشمگین بود که کارگردان تلویزیونی لحظه‌ای از او و نماهای درشتش غافل نمی‌شد.
کسی در رختکن ملوان زنده نمی‌ماند!

به گزارش ورزش سه، فوتبال در مرداد و شهریور هنوز این‌قدرها واقعی نیست. در ایران اغلب باشگاه‌ها همچنان به دنبال شناخت ترکیب اصلی و عبور از خطاهای تصمیم‌گیری و رسیدن به اولین فیفادی برای نفس گرفتن هستند. چیزی که ملوان حالا به آن احتیاجی حیاتی دارد. آنها شاید همچنین دیگر به یک شانس بزرگ مثل فرصت استخدام علیرضا بیرانوند، پشت پا نخواهند زد؛ چراکه در مسابقه‌ای مثل این مشخص می‌شود که ارزش یک ستاره که داشتنش آرزوی همه‌ تیم‌هاست چه ارزشی دارد.

آن‌چه در مسابقه امشب تا به اینجا تزلزل‌ناپذیر و غیرقابل انکار بوده، اشتباهات فردی مکرر و متنوع بازیکنان ملوان در دیدار مقابل پرسپولیس است. سه گل شامل یک گل بخودی (ضرغام سعداوی)، یک جاماندن باور نکردنی از یک فوروارد (از سوی ماهان صادقی)، یک لو دادن توپ توسط گلر (فرزاد طیبی‌پور) و در نهایت هم یک اخراج با کارت قرمز مستقیم (عرفان شهریاری). تا اینجا ۳ بر صفر به سود پرسپولیس. 

2530408

روی هر سه گل، کارگردان تلویزیونی به شکل معناداری مازیار زارع را دنبال می‌کرد. مازیار بازیکن سابق پرسپولیس است اما در سالیان طولانی حضورش در فوتبال با سکوهای سن‌سیروس عشق بازی کرده است. این جایگاه‌ها، شریان‌های حیاتی و عاطفی و عامل زنده ماندن ملوان در طول دهه‌های گذشته هستند. تیمی که بارها با بی پولی و مشکلات بسیار دست به گریبان بوده اما ریشه مردمی زنده‌اش نگه داشته و اتفاقا با وجود سختی‌ها، پابرجا مانده و همچنان به شکوفایی و معرفی بازیکن در فوتبال ایران ادامه می‌دهد. 

2530409

به همین دلیل هم هست که انزلی‌چی‌ها تعصب خاصی به ملوان دارند و بعید است مازیار در پایان این مسابقه در رختکن کسی را زنده نگه بدارد! او بدون شک تیمش را آماج حملات سنگین قرار خواهد داد و به عوامل اجرایی تیمش خواهد گفت بنرهای بازیکنانش را تا اطلاع ثانوی از ورزشگاه سن‌سیروس پایین بیاورند. این تنها راهی است که ملوان در پیش دارد تا خود را از خفگی امروز نجات داده و دوباره جام بگیرد و حتی مثل قو، نماد این باشگاه دوباره اوج بگیرد.

2530407

مازیار زارع با پیراهن مشکی در شرایطی مغلوب پرسپولیس مهدی تارتار شد که در آخرین هایدریشن بریک سمت بازیکنان تیمش هم نرفت. او با تیشرت پوما کنار مدیر رسانه‌ای ملوان و یار غارش نشسته و لپ‌هایش را باد می‌کرد و افسوس می‌خورد. او قاعدتا باید ترفندهایی را برای بازگرداندن تیمش پس از این شکست رو کند اما در این لحظات چنان کلافه و عصبانی است که هیچ امیدی در دل ندارد. 

اما به هرحال ملوان یک تیم میانه جدولی است و با وجود غرورش مقابل باشگاهی که مفصل‌ترین پنجره‌ تابستانی این سال‌ها را داشته، با واقعیت موجود در فوتبال آشنا شده است. آنها تیمی هستند که به بازیکنان باکیفیت بیشتری نیاز دارند. چیزی که بیشتر از تعصب، یاری‌شان خواهد کرد. 

2530412

در بازگشت انزلی‌چی‌ها از غرب تهران به بندر، مازیار به این نکات بیشتر فکر خواهد کرد. او دوست ندارد مورد سوال هوادارانی قرار بگیرد که آبرویشان را در گروی موفقیت ملوان می‌بینند.

سه گل پرسپولیس چگونه به ثمر رسید؟

2530485
در صحنه گل اول، کنعانی‌زادگان از زمین خودی ارسال بلندی را به قصد صاحب توپ کردن علیپور انجام داد که با اشتباه محمد پاپی و باز کردن دروازه خودی توسط بازیکن ملوان و با ضربه سر همراه شد.
2530486
در صحنه گل دوم، ماهان صادقی بازیکن جوان ملوان در حالی که به توپ نزدیک‌تر بود روی یک کورس از بیفوما عقب ماند و در نهایت گل دوم پرسپولیس به ثمر رسید.
2530484
این هم گل سوم پرسپولیس است. جایی که فرزاد طیبی‌پور قصد دریبل علیپور را داشت اما مهاجم سرخپوشان با زرنگی توپ ربایی کرد و دروازه خالی ملوانی‌ها اینگونه باز شد.
تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
41اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

کسی در رختکن ملوان زنده نمی‌ماند! | ورزش سه