کد: 243748027 مهر 1405 ساعت 00:272.3K بازدید

یکه‌تازی الوحده با قربانی ادامه دارد

الوحده در حضور کامل ملی‌پوش ایرانی خود به برتری مقابل خورفکان رسید.
یکه‌تازی الوحده با قربانی ادامه دارد

به گزارش "ورزش سه"، در یکی از حساس‌ترین بازی‌های هفته ششم لیگ ادنوک امارات، تیم فوتبال الوحده که محمد قربانی را مثل دیدارهای قبل در ترکیب و قلب خط دفاعی داشت، در ورزشگاه صقر بن محمد القاسمی مقابل تیم رده دوازدهمی خورفکان قرار گرفت.

الوحده که در غیاب محمد قربانی در فیفادی مقابل بنی‌یاس شکست خورده بود، پس از بازگشت این ستاره ایرانی و حضور ثابت و 90 دقیقه‌ای او در دو بازی متوالی برابر الظفره (جام بانک اسلامی ابوظبی) و نسف قارشی (لیگ قهرمانان آسیا) به برتری رسیده بود که این روند در جدال با خورفکان هم ادامه یافت.

یاران قربانی پس از دو برد متوالی مقابل الظفره و نسف قارشی، در جدال با خورفکان هم با نمایش هجومی توانستند سومین برد متوالی را در حضور ثابت این ملی‌پوش ایرانی در خط دفاعی جشن بگیرند و به برتری دست پیدا کنند.

شاگردان شاموسکا با گل‌های منصور برغش و کریستین بنتکه (2 بار) موفق به کسب پیروزی سه بر دو مقابل خورفکان شدند تا 12 امتیازی شوند و علاوه بر صعود به رتبه پنجم جدول لیگ برتر امارات، به دو امتیازی الجزیره صدرنشین رسیدند.

2551075

محمد قربانی که پیش از این در پنج بازی لیگ ادنوک امارات به میدان رفته و یک گل به ثمر رسانده و علاوه بر آن در دو مسابقه جام بانک اسلامی ابوظبی و یک دیدار لیگ قهرمانان آسیا به میدان رفته بود، حضور کامل در جدال با خورفکان داشت.

3اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار