کد: 242577810 شهریور 1405 ساعت 12:5710.7K بازدید

شاید جوان‌ترین بازیکن تاریخ دربی‌ها! (عکس)

پویا اسمی مدافع تیم پرسپولیس عجیب‌ترین مسافر پرسپولیس به اصفهان محسوب می‌شود.
شاید جوان‌ترین بازیکن تاریخ دربی‌ها! (عکس)

به گزارش "ورزش سه"، تیم فوتبال پرسپولیس آخرین جلسه تمرینی خود برای حضور در اصفهان را در حالی برگزار می‌کند که مهدی تارتار تصمیم گرفته همه بازیکنان لیست بزرگسالان خود را به اصفهان ببرد و سپس لیست 22 نفره بازیکنانش را برای ترکیب اصلی و ذخیره مشخص کند. اما در این بین یک چهره ویژه هم در بین مسافران اصفهان قرار گرفته که اگرچه شانس زیادی برای حضور در لیست ندارد اما حضورش می‌تواند رکوردهای تاریخی این مسابقه را جابجا کند.

در حال حاضر جوانترین بازیکن تاریخ شهرآورد اللهیار صیادمنش است که در 17 سال و 4 ماهگی برای تیم استقلال در دربی به میدان رفت. حالا اگر عجیبترین اتفاق ممکن برای تیم پرسپولیس رقم بخورد و پویا اسمی که جوانترین بازیکن حال حاضر فهرست سرخپوشان است، به میدان برود، این رکورد جابجا خواهد شد. به عبارتی او تنها بازیکنی است که می‌تواند رکورد اللهیار صیادمنش را در این مسابقه جابجا کند.

پویا اسمی چند روز قبل 17 سالگی خود را جشن گرفت و حالا در شرایطی در تمرینات پرسپولیس حضور دارد که حسین کنعانی، مهدی زارع، حسین ابرقویی و دانیال ایری چهار مدافع اصلی تیم پرسپولیس هستند و طبیعتا در این شرایط اسمی شانس زیادی برای حضور در ترکیب تیمش ندارد.

2531436

پرسپولیس البته بازیکنان جوان دیگری را هم دارد که شاید موردتوجه‌ترین آنها امیرحسین محمودی 20 ساله است. وینگر چپ سرخپوشان که در تمرینات به عنوان مدافع کناری هم به میدان رفته و حالا شاید سورپرایز مهدی تارتار برای اولین شهرآورد او لقب بگیرد. پوریا شهرآبادی، دانیال ایری، مهدی زارع و پوریا لطیفی‌فر هم دیگر بازیکنان جوان تیم پرسپولیس هستند که احتمالا در این بازی به میدان خواهند رفت.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
23اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار