کد: 242603811 شهریور 1405 ساعت 12:532.3K بازدید

هفت دربی که بعد از گل اول ورق خورد

تاریخ شهرآورد هفت مسابقه را به یاد دارد که تیم زننده گل نخست، نتوانست برتری خود را حفظ کند و در پایان بازنده شد.
هفت دربی که بعد از گل اول ورق خورد

به گزارش "ورزش سه"، از میان ۱۰۲ دربی کامل و عادی تا پایان مسابقه شماره ۱۰۶، تعداد ۲۴ بازی بدون گل تمام شده و در ۷۸ مسابقه دیگر دست‌کم یک گل به ثمر رسیده است. استقلال و پرسپولیس هر کدام در ۳۹ بازی گل اول را زده‌اند، اما سرنوشت این مسابقات همیشه به سود تیم پیش‌افتاده رقم نخورده است. زننده گل نخست ۴۴ بار برنده شده، ۲۷ بار به تساوی رسیده و در هفت مسابقه نیز با وجود باز کردن دروازه حریف، در نهایت شکست خورده است.

استقلال چهار بار پس از زدن گل اول دربی، نتیجه را به پرسپولیس واگذار کرده است. نخستین نمونه نزدیک‌تر به فوتبال معاصر در دربی ۶۱ و مسابقه دوازدهم آبان ۱۳۸۵ رقم خورد. امیرحسین صادقی در دقیقه ۱۷ استقلال را پیش انداخت، اما مهرزاد معدنچی شش دقیقه بعد گل مساوی را زد و مهرداد اولادی در دقیقه ۷۰ گل برتری سرخ‌ها را به ثمر رساند. پرسپولیس آن مسابقه را دو بر یک برد و نخستین گل بازی برای آبی‌ها سودی نداشت.

1425904

دربی ۶۸ در چهاردهم بهمن ۱۳۸۸ نمونه دیگری از این بازگشت بود. فرهاد مجیدی در دقیقه ۱۶ استقلال را پیش انداخت، اما هادی نوروزی در دقیقه ۳۷ نتیجه را مساوی کرد. مسابقه تا دقایق پایانی یک بر یک بود که کریم باقری با شوتی سنگین و تماشایی در دقیقه ۸۷ دروازه استقلال را باز کرد و پرسپولیس دو بر یک برنده شد. آن مسابقه پس از شش تساوی متوالی، با گل دیرهنگام کاپیتان پرسپولیس به پایان رسید و به یکی از ماندگارترین بازگشت‌های شهرآورد تبدیل شد.

مشهورترین تغییر نتیجه در دربی ۷۴ اتفاق افتاد. استقلال با گل‌های میلاد میداوودی و فریدون زندی دو بر صفر پیش افتاد و اخراج مهرداد اولادی در دقیقه ۶۸ نیز شرایط پرسپولیس را دشوارتر کرد. با این حال، ایمون زاید که در نیمه دوم وارد زمین شده بود، در دقایق ۸۲، ۸۳ و نخستین دقیقه وقت‌های تلف‌شده هت‌تریک کرد و پرسپولیس ده‌نفره را به پیروزی سه بر دو رساند. در این مسابقه، تیم زننده گل اول حتی به گل دوم هم رسید، اما سه گل پیاپی در کمتر از ده دقیقه همه‌چیز را تغییر داد.

2531918

چهارمین شکست استقلال پس از گل اول، دوم آذر ۱۳۹۳ رقم خورد. سجاد شهباززاده در پایان نیمه نخست گل آبی‌ها را زد، اما محمد نوری در دقیقه ۷۲ بازی را به تساوی کشاند و امید عالیشاه در دقیقه ۸۲ گل دوم پرسپولیس را با ضربه سر وارد دروازه کرد. عالیشاه هنگام شادی گل پیراهنش را از تن خارج کرد و چون پیش‌تر اخطار گرفته بود، با کارت زرد دوم اخراج شد. پرسپولیس دقایق پایانی را ده‌نفره بازی کرد، اما پیروزی دو بر یک را حفظ کرد.

پرسپولیس نیز سه بار گل اول را زده و در پایان شکست خورده است. در دربی پنجم، علی پروین و حسین کلانی تا دقیقه ۲۳ سرخ‌ها را دو بر صفر پیش انداختند، اما جواد قراب در دقیقه ۷۳، کارو حق‌وردیان در دقیقه ۸۷ و عباس مژدهی در دقیقه ۸۸ سه گل برای استقلال زدند و نتیجه به سه بر دو تغییر کرد. در دربی ۳۲ نیز نادر میراحمدیان ابتدا برای پرسپولیس گل زد، اما عباس سرخاب و صمد مرفاوی در نیمه دوم پاسخ دادند تا استقلال فینال لیگ قدس را دو بر یک ببرد.

آخرین شکست پرسپولیس بعد از زدن گل نخست، دربی ۸۴ در بیست‌وچهارم بهمن ۱۳۹۵ بود. سروش رفیعی در دقیقه پنجم گل اول را زد، اما استقلال با گل‌های فرشید اسماعیلی، علی قربانی و کاوه رضایی تا پایان نیمه نخست سه بر یک پیش افتاد. سیدجلال حسینی در وقت‌های تلف‌شده یکی از گل‌ها را جبران کرد و در ادامه مهدی رحمتی اخراج شد، اما استقلال نتیجه سه بر دو را حفظ کرد. این هفت بازی به هر دو تیم هشدار می‌دهد که گل اول دربی امتیاز مهمی است، اما پایان داستان را تعیین نمی‌کند.

2531919
تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
13اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار