کد: 242615111 شهریور 1405 ساعت 19:315.8K بازدید

نمی‌فهمم چرا رویای خولین آلوارز محقق نشد

طعنه ستاره بارسلونا به اتلتیکو مادرید

دنی اولمو که در زمان پیوستن به بارسا شرایطی شبیه به خولین آلوارز داشته امروز پیامی طعنه‌آمیز به اتلتیکو مادرید داد.
طعنه ستاره بارسلونا به اتلتیکو مادرید

به گزارش ورزش سه، دنی اولمو در مراسمی که برای تجلیل از او در شهر زادگاهش تراسا برگزار شده بود، درباره ماجرای خولین آلوارز موضع گرفت و از نحوه مواجهه اتلتیکو مادرید با درخواست مهاجم آرژانتینی برای جدایی انتقاد کرد.

اولمو که با پیراهن اسپانیا قهرمان جام جهانی شده، در مراسمی که در زادگاهش تراسا به همین مناسبت برای او برگزار شد، درباره شرایط آلوارز مورد سؤال قرار گرفت. این ماجرا از این جهت برای اولمو اهمیت بیشتری دارد که خودش هم تجربه مشابهی را پشت سر گذاشته است. او در حالی که با لایپزیش قرارداد داشت، این باشگاه را ترک کرد تا به بارسلونا برگردد و رویای پوشیدن پیراهن آبی‌واناری را محقق کند.

اولمو در پاسخ به این سؤال که آیا موضع اتلتیکو درباره آلوارز را درک می‌کند یا نه، گفت: "نه، نمی‌فهمم. در نهایت همه ما رویاهای خودمان را داریم و خولین هم رویای خودش را داشت. او برای رسیدن به رویایش تلاش کرد، اما نتوانست. اشکالی ندارد، زندگی ادامه دارد.

2532137

این صحبت‌ها در شرایطی مطرح شده که اتلتیکو در طول تابستان مقابل علاقه بارسلونا به جذب آلوارز ایستادگی کرد و حاضر نشد برای جدایی مهاجم آرژانتینی وارد مذاکره شود.

صحبت‌های اولمو را می‌توان پیامی مستقیم به باشگاه مادریدی دانست. هافبک بارسلونا معتقد است آلوارز حق داشته برای رسیدن به رویای خود تلاش کند و کار اتلتیکو به هیچ وجه درست نبوده است.

همانطور که گفتیم اولمو با خولین همذات‌پنداری می‌کند. این بازیکن کاتالان با وجود قرارداد داشتن با لایپزیش، تصمیم گرفت راهی بارسلونا شود تا رویای بازگشت به باشگاهی که دوست داشت را محقق کند

اولمو درباره تصمیم بارسلونا برای لغو مراسمی که قرار بود برای بازیکنان ملی‌پوش قهرمان جهان برگزار شود، هم صحبت کرد.

قرار بود بارسا پیش از دیدار مقابل اتلتیک بیلبائو از هشت بازیکن ملی‌پوش خود که با اسپانیا قهرمان جهان شده بودند، تقدیر کند، اما در نهایت خوان لاپورتا تصمیم گرفت این مراسم را به دلیل شرایط ایجادشده پس از اتفاقات رخ‌داده در الچه لغو کند.

2510646

اولمو گفت بازیکنان دلیل باشگاه را درک کرده و از تصمیم رئیس بارسا حمایت کرده‌اند: "ما درک کردیم و به تصمیم بارسا برای اینکه الان زمان مناسبی برای برگزاری این مراسم نیست، احترام گذاشتیم. می‌دانیم که باشگاه ارزش زیادی برای ما قائل است."

جام جهانی دیگر تمام شده؛ حالا لیگ قهرمانان

اولمو که امروز قهرمانی جام جهانی را در شهر زادگاهش با مردم جشن گرفته بود، تأکید کرد دوران جشن گرفتن باید تمام شود و تمرکز تیم روی اهداف بعدی باشد: "جام جهانی دیگر تمام شده است. حالا برای فتح لیگ قهرمانان می‌رویم."

این مراسم با استقبال گسترده مردم تراسا برگزار شد. ابتدا از اولمو در ساختمان شهرداری استقبال رسمی شد و در ادامه او با حضور در بالکن شهرداری برای نزدیک به هزار هواداری که در میدان پلاسا د لا ویلا تجمع کرده بودند، دست تکان داد و با آنها جشن گرفت.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
15اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار