کد: 242630712 شهریور 1405 ساعت 09:165.3K بازدید

جلال‌الدین خسته و درمانده مصدومیتش:

بزرگترین دشمن ماشاریپوف خودش بود!

ماشاریپوف در جریان دربی پایتخت خودش هم انتظار حضور در زمین را نداشت و از روی تابلوهای تبلیغاتی هیجان دربی را دنبال می‌کرد.
بزرگترین دشمن ماشاریپوف خودش بود!

به گزارش ورزش سه، ستاره ازبکستانی و سرشناس استقلال که در زمان انتقالش به این تیم سر و صدای زیادی به پا کرد، حالا در موقعیتی قرار گرفته که حتی خودش هم انتظار ورود به زمین را ندارد و با ژشتی عجیب و خسته از مصدومیتی که گریبانش را گرفته بازی را از روی تابلوهای تبلیغاتی پشت دروازه تماشا می‌کرد.

بدون شک بزرگترین دشمن ماشاریپوف در این مسیر خودش بود، تصمیمات عجیب و غریب و پافشاری برای مداوا نکردن پای مصدومش از طریق جراحی هم جام‌جهانی را از او گرفت و هم دو فصل متوالی باشگاهی را برایش به درمان و گاهی در کنارش فوتبال تبدیل کرده! 

این ستاره ازبکی اگر در فرم بهتری قرار داشت در روزهایی که تیم سهراب بازیکنان کمی دارد می‌توانست با حضور در پست وینگر، هافبک هجومی و هافبک میانی عصای دست استقلال و سرمربی‌اش باشد اما حالا به نیمکت‌نشینی مطلق تبدیل شده که انتظار روزها و شاید ماه‌های آینده را می‌کشد!

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
8اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار