کد: 242641813 شهریور 1405 ساعت 02:151K بازدید

هافبک یوونتوس تا چهار ماه غایب است

خفرن تورام به دلیل انجام عمل جراحی تا چهار ماه قادر به حضور در میدان نخواهد بود.
هافبک یوونتوس تا چهار ماه غایب است

به گزارش "ورزش سه"، طبق بولتن پزشکی منتشر شده از سوی باشگاه یوونتوس، تورام برای درمان کندروپاتی کشکک در زانوی راست خود تحت عمل کندروپلاستی قرار گرفت. این عمل توسط دکتر برتران سونری کوته در بیمارستان خصوصی ژان مرموز در لیون انجام شد و دکتر لوکا استفانینی، رئیس کادر پزشکی یوونتوس، نیز در جریان این جراحی حضور داشت.

این باشگاه اعلام کرد که این عمل کاملاً موفقیت‌آمیز بوده است و این هافبک از روز جمعه برنامه توان‌بخشی خود را آغاز خواهد کرد. یوونتوس زمان مشخصی برای بازگشت او اعلام نکرده است، هرچند توتو اسپورت در صفحه اول شماره روز پنجشنبه خود گزارش داد که تورام حداقل چهار ماه از میادین دور خواهد بود.

2232389

کابال در جریان تمرین روز چهارشنبه از مشکلات عضلانی شکایت کرد و صبح پنجشنبه در کلینیک جی‌ مدیکال تحت اسکن قرار گرفت. این آزمایش‌ها وجود یک آسیب‌دیدگی خفیف در عضله نیمه‌ غشایی ران چپ او را نشان داد. یوونتوس مدت زمان دوری او از میادین را اعلام نکرد. تورام به ادون ژگرووا، آرکادیوش میلیک و دانیله روگانی پیوست که نام‌شان از فهرست یوونتوس برای لیگ اروپا خط خورده است.

به این ترتیب، لوچانو اسپالتی برای مرحله لیگ این رقابت‌ها یکی از بهترین هافبک‌های خود را در اختیار نخواهد داشت. بیانکونری روز یکشنبه در حالی آماده میزبانی از میلان می‌شود که فصل را با دو پیروزی مقابل فروزینونه و پارما آغاز کرده است.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار