کد: 242648913 شهریور 1405 ساعت 03:301.8K بازدید

شاگردان کاناوارو و نمایش معمولی در دربی تهران

بازیکنان ازبکستان بعد از جام‌جهانی چندان کیفیت مطلوبی از خودشان به نمایش نگذاشتند.
شاگردان کاناوارو و نمایش معمولی در دربی تهران

به گزارش ورزش سه، ستاره‌های جام‌جهانی رفته ازبکستان هنوز آنطور که باید در نقش ستاره‌های سرخابی ظاهر نشدند و نمایشی معمولی رو به بالا را در ترکیب سرخابی‌ها ارائه می‌کنند.

تیم ملی ازبکستان اولین حضورش در جام‌جهانی را با سرمربی مشهورش فابیو کاناوارو چندان خاطره‌انگیز پشت سرنذاشت، سه شکست و 11 گل خورده در سه مسابقه پایان تلخی برای آنها بود و برخلاف رویاپردازی‌هایی که داشتند خیلی زود جام برایشان به پایان رسید.

اوستون اورونوف، جلال‌الدین ماشاریپوف، رستم آشورماتوف و سرگیف چهار بازیکن شاخص ازبک در لیگ ایران هستند که نتوانستند عملکرد چشم‌نواری داشته باشند و در دربی‌ پایتخت‌های هم کار خاصی از پیش نبردند، آشورماتوف خوش‌شانس بود که علیپور موقعیت تک به تک را گل نکرد و سرگیف بدون خلق موقعیت جدی اولین تعویضی پرسپولیسی‌ها بود.

البته با توجه به کیفیت فردی و پتانسیل‌های فنی که این بازیکنان دارند در ادامه فصل مهره‌هایی تاثیرگذار برای سرخابی‌های پایتخت خواهند بود و بختیاری‌زاده و تارتار باید به دنبال پادزهری برای دوران پس از جام‌جهانی برای ستاره‌های تیم‌شان باشند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
2اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

شاگردان کاناوارو و نمایش معمولی در دربی تهران | ورزش سه