کد: 242708916 شهریور 1405 ساعت 05:152.3K بازدید

شاهکار مورینیو در خط دفاع

سوژه تمسخر رئال همه را شگفت‌زده کرد!

اگر یک نقطه مثبت در شکست رئال مادرید برابر بتیس برای ژوزه مورینیو وجود داشته باشد، این است که با نگاهی به آمار، این باخت حق تیم او نبود.
سوژه تمسخر رئال همه را شگفت‌زده کرد!

به گزارش "ورزش سه"، این موضوع به عملکرد خوب ترکیب اصلی بازیکنان بازمی‌گردد که صرف‌نظر از بی‌دقتی‌های امباپه در چارچوب‌شناسی که در نهایت کلیدی شد، بازی خوبی ارائه دادند.

به ویژه مدافعان وسط، کوناته و دین هویسن که خود مورینیو در کنفرانس مطبوعاتی پس از بازی آن‌ها را فوق‌العاده خواند و در حقیقت، هم در کارهای دفاعی و هم در بازیسازی عملکرد درخشانی داشتند.

2533695

این مسئله در خصوص دین هویسن ۲۰ ساله یک نقطه عطف محسوب می‌شود؛ چرا که به نظر می‌رسد مدافع سابق بورنموث زیر نظر مورینیو در حال رسیدن به بهترین نسخه خودش است؛ همان کیفیتی که فصل گذشته تنها در ماه‌های نخست از او دیده شد.

این مدافع ملی‌پوش اسپانیایی که فصل قبل سوژه تمسخر و اعتراض هواداران در برنابئو شده بود، حالا چه در کنار رودیگر و چه در زوج‌سازی با کوناته، جایگاهی دست‌نیافتنی در تاکتیک‌های مربی پرتغالی دارد. 

در واقع او تنها مدافعی است که در تمام دقایق ابتدای فصل لالیگا به میدان رفته و در کنار کورتوا و امباپه، تنها بازیکنی است که تا این لحظه در تمام مسابقات به صورت کامل بازی کرده است.

به این ترتیب، سرمربی تیم به روشنی نشان می‌دهد که دین هویسن، بازیکنی که پیش‌تر در رم نیز زیر نظر او بازی کرده بود، قرار است همان مدافع وسط شش‌دانگی شود که رئال مادرید هنگام پرداخت ۵۰ میلیون یورو به بورنموث انتظارش را داشت؛ بازیکنی که پس از یک سال پرفرود و فراز، بار دیگر در حال بازیابی اعتمادبه‌نفس خود است.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
4اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار