کد: 242733116 شهریور 1405 ساعت 13:055.6K بازدید

هراس در آرسنال: گربه سیاه برای سی‌ال برگشت!

کوین دی‌بروینه آماده است تا در بازی برابر آرسنال بار دیگر به ترکیب اصلی ناپولی برگردد.
هراس در آرسنال: گربه سیاه برای سی‌ال برگشت!

به گزارش "ورزش سه"، روزنامه ایتالیایی کوریره دلو اسپورت مدعی شده است که ناپولی تمرینات خود را در کاستل ولتورنو از سر گرفته است تا برای نخستین بازی خود در لیگ قهرمانان اروپا مقابل آرسنال در ورزشگاه دیه‌گو آرماندو مارادونا در شامگاه چهارشنبه آماده شود. ماسیمیلیانو آلگری، سرمربی این تیم، قصد دارد برای عبور از شکست تلخ آخر هفته مقابل اینتر در سن سیرو، تغییرات مهمی در ترکیب ایجاد کند.

دی‌بروینه آماده است تا نخستین حضور فیکس خود برای ناپولی را تجربه کند و جای آنتونیو ورگارا را در خط هجومی بگیرد. این مسابقه برای دی‌بروینه اهمیت ویژه‌ای دارد، چرا که او مقابل تیمی قرار می‌گیرد که بیشترین گل را در دوران حرفه‌ای خود برابر آن به ثمر رسانده است. حضور دی‌بروینه، پیش از هشتاد و سومین بازی او در لیگ قهرمانان اروپا، کیفیتی اثبات‌ شده در بالاترین سطح را به خط میانی ناپولی اضافه می‌کند. این بازیساز بلژیکی در ۲۲ تقابل برابر آرسنال در تمامی رقابت‌ها، هشت گل به ثمر رسانده است.

2534098

آمار او در سال‌های اخیر نیز به همان اندازه چشمگیر بوده است. دی‌بروینه در ۱۷ بازی اخیر خود از ابتدا مقابل توپچی‌ها، روی ۱۲ گل تأثیر مستقیم داشته که شامل سه گل و دو پاس گل در سه تقابل اخیر برابر این تیم می‌شود. راسموس هویلوند نیز امیدوار است از پاس‌های دی‌بروینه بهره ببرد. او پیش از این در دیدار مقابل اسپورتینگ، روی دو پاس گل دی‌بروینه موفق به زدن دو گل شده بود.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
11اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار